Хоча Apple не бере участі у CES 2019, але це не завадило зробити інфоповід

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Історично компанія Apple не бере участь у виставках CES, вважаючи за краще влаштовувати власні заходи з анонсом нових пристроїв і виступом генерального директора. Не стала винятком і виставка CES 2019.

Однак це не означає, що Apple ігнорує такий великий галузевий захід. Чому б не використовувати його для просування власної марки? Цього року виробник смартфонів iPhone вирішив обіграти фразу «що відбувається в Лас-Вегасі, залишається в Лас-Вегасі», відому багатьом по фільму «Похмілля у Вегасі». Величезний рекламний плакат, видимий з місця проведення виставки, говорить: «Що відбувається у вашому iPhone, залишається у вашому iPhone». Так компанія натякає на своє серйозне ставлення до конфіденційності.

Пріоритет конфіденційності став очевидним три роки тому, коли Apple відмовилася допомагати ФБР розблокувати iPhone, що належав підозрюваному терористові в Сан-Бернардіно, штат Каліфорнія. Останнім часом питання збереження і недоторканності персональних даних неодноразово спливали у зв’язку з діяльністю технологічних гігантів, таких як Facebook або Google, так що звернення Apple до гарячій темі не дивно.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.