Розробники uTorrent впровадять в платформу криптовалюти BTT

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Створена компанією BitTorrent платформа для передачі файлів uTorrent, яка є лідером у своїй галузі повідомила про випуск власних токенів BitTorrent Token (BTT).

Новий цифровий актив, про підтримку якого вже оголосила біржа Binance дозволить користувачам підвищити швидкості передачі файлів в мережі. Як повідомляє глава блокчейн-платформи TRON Джастін Сан:

«Токен BTT є першим з багатьох кроків з підтримки децентралізованого Інтернету. Завдяки даному кроці BitTorrent наблизить технологію блокчейн сотням мільйонів користувачів по всьому світу і надасть додаткові інструменти для поширення контенту його творцям».

Представник біржі Бінанс Чжао Чанпен сказав:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

“Ми створили Launchpad з метою надання допомоги підприємцям в запуску свої кращих проектів і надання більшої кількості варіантів для використання. За своєю природою BitTorrent є децентралізованим проектом з великою базою користувачів. Завдяки Launchpad, BitTorrent отримає більший доступ до ресурсів в екосистемі Binance. Це буде тематичне дослідження для існуючих проектів».

Насамперед токен BTCC буде впроваджений в найпопулярніший клієнт платформи на базі Windows-µTorrent Classic. Клієнти µTorrent Classic з підтримкою токенів BitTorrent будуть на 100% сумісні з іншими клиентамипротокола.

На тлі цієї новини вартість кріптовалюти TRX значно збільшилася і незабаром займе дев’яту сходинку в рейтингу по капіталізації, змістивши таким чином Bitcoin SV.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.