Xiaomi представила дверний дзвінок за $29

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Асортименту рішень розумного будинку Xiaomi прибуло: компанія запустила збір коштів на інтелектуальний дверний дзвінок з промовистою назвою Zero Intelligent Video Doorbell.

Правда, перше слово вказує не на повну відсутність інтелекту, а на комплекс функцій і можливостей, об’єднаних загальною назвою Zero. Наприклад, сенс функції Zero MotionClips полягає у визначенні людини, що підходить до дверей (на відстані до трьох метрів), запису камерою дзвінка короткого відео і відправки повідомлення на смартфон господаря будинку або квартири. Таким чином, гість може ще навіть не натиснути на кнопку дзвінка, але господар вже зможе переглянути відео і зрозуміти, є він прошеним чи ні.

Пристрій працює в зв’язці із фірмовою технологією розпізнавання осіб. Так, наприклад, глава сім’ї може занести особи всіх домочадців в базу. ПЗ дзвінка зрозуміє, хто з членів сім’ї стоїть перед дверима, і згадає його в повідомленні, яка надсилається на смартфон.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Xiaomi Zero Intelligent Video Doorbell передбачений так званий дитячий режим, який може бути корисний у тому випадку, якщо дитина залишається вдома одна. При його активації дзвінки у двері переадресовуються на екрани смартфонів батьків, щоб ті були точно впевнені, що людина, яка стоїть перед дверима,  заслуговує довіри. Також батьки через асоційований зв’язок з Xiaomi Mi Bluetooth Speaker можуть дати голосову вказівку дитині відкрити або, навпаки, ні в якому разі не відкривати двері.

Ще одна цікава функція дзвінка — зміна голосу. Так, наприклад, голос дівчинки при відповіді через інтерком перетвориться на голос дорослого чоловіка.

Xiaomi Zero Intelligent Video Doorbell живиться від чотрьохкомірної акумуляторної батареї, одного повного заряду якої вистачає на шість місяців роботи.

Новинка оцінена в Китаї в $29 (850 гривень), і ще $4 (115 гривень) треба буде віддати за бездротовий приймач, що встановлюється усередині приміщення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.