Розробники Red Dead Redemption 2 назвали дату продажу її онлайн частини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Через місяць Rockstar доробили мультіплєєрний режим для Red Dead Redemption 2 і оголосили точну дату запуску Red Dead Online.

Розробники вирішили уникнути повторення історії з GTA Online, так що гравців будуть запускати пачками. Для геймерів, які купили собі Ultimate Edition, RD Online запрацює вже завтра, 27 листопада. Гравці, які запускали стандартне видання в день релізу, отримають доступ до мультиплеєра 28 листопада. У четвер, 29 листопада, двері RD Online відкриються для геймерів, які зіграли в RDR 2 в період між 26 і 29 жовтня. Іншим доведеться чекати до п’ятниці.

Нагадаємо, що RD Online буде безкоштовним для власників копії Red Dead Redemption 2 на PlayStation 4 і Xbox One. Rockstar обіцяють, що в мультиплеєрном режимі гравців чекає така ж карта і активності, але вже з друзями.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

«Дослідіть величезний світ поодинці або з друзями. Створюйте або приєднуйтесь до загонів до семи гравців; збирайтеся навколо вогню у своєму таборі; охотьтесь або рибальте; відвідуйте жваві міста; боріться з ворожими бандами і атакуйте їх укриття; полюйте за скарбами; беріть місії та взаємодійте зі знайомими персонажами з п’яти штатів; або боріться з іншими злочинцями як в спонтанних сутичках, так і в запланованих дуелях; конкуруєте з іншими гравцями або цілими загонами у випробуваннях відкритого світу і багато чого іншого», — написали розробники.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.