Кредит під заставу авто: ризики та переваги

Кредит під заставу авто: ризики та переваги
Кредит під заставу авто: ризики та переваги
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Навіть заможні люди не застраховані від складних фінансових ситуацій. Якщо виникла негайна потреба в значній сумі грошей, але немає часу на оформлення кредитування, то найвигідніший варіант – кредит під заставу авто https://megacredit.com.ua/ua/kredit-pod-zalog-avtomobilya/. Приваблива ставка за користування грошима, швидке прийняття рішення і простота укладання договору роблять позику оптимальним варіантом виходу з фінансової кризи.

Переваги кредитування під заставу авто

Чому позичальники звертають увагу саме на можливість взяти кредит під заставу автомобіля? Для такого рішення є ряд позитивних причин:

  • Відсутність бюрократії.
  • Комфорт и простота.
  • Вигідні відсотки за користування кредитом.

Якщо гроші необхідні терміново, а вам немає часу збирати пакет документів для підпису кредитного договору, то ця позика – хороша альтернатива банку. Беручи гроші під заставу машини, вам не потрібно збирати купу паперів, підписів. Все, що вимагається – наявність автомобіля у власності та мінімальний пакет документів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кредит готівкою під заставу авто – це прекрасний варіант позики, якщо ви не хочете, щоб знайомі знали про ваші проблеми. Ніяких дзвінків на роботу, вимагання поручителів або довідок про доходи. Простота і комфортабельність оформлення – ще один плюс такого кредитування.

Процентна ставка за користування грошима дуже приваблива, а при умові дострокового погашення не стягують ніяких штрафів.

5 причин звернутись МегаКредит

Автоломбард MegaCredit пропонує хороші умови кредитування для клієнтів. Звернувшись до нас, ви отримаєте:

  • Позику під заставу авто строком до 2 років.
  • Можливість деякий час не платити тіло кредиту, а лише відсотки.
  • В кредит видається до 80% ринкової вартості автомобіля.
  • Можливість залишити машину у власному користуванні.
  • Економію часу і грошей на оформлення договору.

Якщо вам знадобився кредит готівкою в Києві, то компанія MegaCredit готова видати гроші під заставу авто. Сума до 80% вартості вашого автомобіля видається строком до 2 років. Якщо виникають фінансові труднощі, то ви можете не платить тіло кредиту деякий час, а лише сплачувати відсотки за користування грошима. При цьому компанія дає можливість залишити авто для користування власнику.

МегаКредит – це швидке і просте рішення фінансових проблем на вигідних умовах. Залишайте заявку на сайті або телефонуйте вже зараз!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.