Система контролю приходу і відходу співробітників в офіс

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дотримуватися трудового розпорядку дня – один з обов’язків співробітників. Але на жаль, не завжди ця умова ними виконується. Співробітники спізнюються, йдуть з роботи раніше покладеного, залишають свої робочі місця протягом дня. Тому багато керівників встановлюють системи контролю співробітників. А ми рекомендуємо длп для вас, і ваших працівників.

Які є системи контролю приходу і відходу співробітників?

Біометричні системи
Найпопулярнішими є біометричні системи. Вони не тільки фіксують час приходу і відходу співробітників, але і підвищують рівень безпеки компанії. Адже без відбитка пальця ніхто зі сторонніх не потрапить всередину. Тому їх дуже часто можна побачити у великих установах або в організаціях з підвищеним рівнем безпеки.

Але у біометричних систем є недолік. Вони відзначають час тільки фактичного приходу на роботу. Але не кожен співробітник, прийшовши на роботу, відразу кидається в бій. Деякі люблять випити кави, поговорити з колегами і тільки потім приступити до виконання своїх завдань. Це означає, що робота починається у них з запізненням на півгодини-годину.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Програми обліку робочого часу
Більшу частину робочого часу співробітники проводять за комп’ютером. Тому ідеальним інструментом для контролю офісного персоналу є програми обліку робочого часу .

Програму встановлюють на комп’ютери персоналу і вона фіксує час початку і закінчення роботи; використовувані ресурси (сайти, файли, додатки).

Що можна дізнатися за допомогою програми обліку робочого часу?

1. Частоту запізнень

Щоб вести контроль запізнень, встановіть в налаштуваннях Yaware.TimeTracker час початку робочого дня. Тепер, якщо співробітник почне роботу пізніше зазначеного часу – система зафіксує це і складе “Звіт по запізнень”.

З його допомогою ви можете дізнатися систематичність порушень. Просто виберіть ім’я співробітника і згрупуйте дані за місяць.

2. Систематичність раннього відходу

Про ранньому догляді з роботи так само легко дізнатися, як і про запізнення. В налаштуваннях встановіть час закінчення роботи. Якщо співробітник завершить її раніше – це буде вказано в звіті “Пішов раніше покладеного”.

3. Причини запізнення або догляду раніше покладеного

Буває так, що співробітники спізнюються або йдуть раніше з роботи в зв’язку з виконанням робочих завдань. Наприклад, зустріч з клієнтом, відправка посилки, покупка авіаквитків.

Якщо ви включите в настройках офлайн-активність, то співробітник зможе пояснити причину свого запізнення або раннього відходу. Якщо він запізнився, то після включення комп’ютера система видасть запит, в якому співробітник зможе вказати причину і прокоментувати її Якщо ж співробітник пішов раніше ніж треба, то форма запиту з’явиться на наступний день, після включення комп’ютера.

За допомогою програми обліку робочого часу ви не просто знаєте, коли співробітники прийшли і пішли, а коли вони приступили безпосередньо до роботи. Це робить її ефективним інструментом контролю приходу і відходу співробітників в офіс.

 

 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.