Кутова шліфмашина яку не спинити

Відомий український бренд Dnipro-M розширив свій асортимент кутових шліфувальних машин моделлю 1400РЕ з цікавими особливостями. Головною фішкою болгарки стало те, що її не вдається зупинити чи сповільнити навантаженнями під час роботи. Електроінструмент піддавався справжнім знущанням та тортурам аби дійсно підтвердити свою живучість. Застосовувались навіть варварські способи, що викликають неабияке обурення у професіональних користувачів. Придавлювання бетонною плитою під час шліфування пелюстковим диском, різання сталі та бетону майже без перерв, при цьому сильно натискаючи. Ніщо з цього не допомогло катам-тестерам зупинити кутову шліфмашину чи завдати їй шкоди. А якщо використовувати універсальний диск “Дніпро-М” з алмазним покриттям, то взагалі можна різати все підряд, навіть залізобетон, без зупинки на зміну робочої насадки.

Особливості моделі МШК 1400РЕ

Компактні габарити та ергономічні елементи дозволяють комфортно працювати інструментом у різних умовах. Додає вневненості при користуванні і система Soft Start, яка запобігає передчасному зносу двигуна, роблячи запуск більш плавними. Крім того користувач не відчує звичних вібрацій та ривків як на УШМ інших виробників. Значна потужність двигуна надає можливість виконання робіт навіть у складних умовах. Надійності пристрою додає і та сама функція підтримки обертів під навантаженням. Все це говорить про значну готовність до тривалої роботи і міцність пристрою. Додаткове армування двигуна спеціальною ниткою служить підвищенням захисту системи. Конструкція болгарки дає можливість протистояти пилу, будівельному бруду, а також часткам абразивних матеріалів. Наявність регулятора обертів перетворює модель у мультифункціональний прилад. Це дає змогу виконувати як шліфувальні роботи, так і різання найрізноманітніших матеріалів. Щоб купити болгарку Dnipro-M в Україні — відвідайте сайт виробника чи фірмові магазини.

Характерні риси болгарок Dnipro-M

Ергономічна продуманість моделей дозволяє швидко звикнути до інструмента та комфортно працювати в подальшому. Наявність міцного дроту живлення довжиною 3 м, дозволяє працювати не втрачаючи мобільності. Зручна липучка надає змогу відрегулювати довжину так, як це вимагає конкретна ситуація. Безпечність використання підвищує наявність системи запобігання випадковому запуску. Вона значно знижує ймовірність виникнення небезпечних ситуацій. Завдяки швидкому кріпленню-кліпсі, захисний кожух дуже легко зняти або змінити його орієнтування. Це дозволяє миттєво пристосовувати болгарку до конкретних умов роботи, без використання додаткового інструменту. Гарантія 3 роки та наявність якісного обслуговування від виробника, стане приємним бонусом до придбання якісного сучасного електроінструмента.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.