Інше

Хейлопластика губ: усе, що потрібно знати перед процедурою

Share
Час читання: 2 хв.

Ідеальні губи з красивим чітким контуром, найвідповіднішої форми та гармонійного розміру раніше були тільки мрією багатьох. Сьогодні завдяки сучасним косметичним методикам стала втілюватись в реальність. Зокрема у цьому плані дуже допомагає хейлопластика — пластична операція, направлена на корекцію губ. Звісно, в першу чергу може цікавити ціна хейлопластики губ, але також важливо знати, як саме підготуватись до цієї операції.

В першу чергу — консультація пластичного хірурга

Для правильного визначення показань та протипоказань до процедури потрібно насамперед звернутись до професійного спеціаліста. Під час огляду лікар зможе визначити які саме недоліки спостерігаються і які порушення з ними пов’язані. Також важливе значення має товщина шкіри, форма обличчя, стан кругового м’яза рота. Всі ці показники можуть вплинути на кінцевий результат операції.

Крім фізіологічного огляду може виникнути необхідність в рентгені зубощелепної системи. Також перед операцією лікар як правило робить фото, щоб потім порівняти вигляд до та після і правильно скласти хід операції.

Про що обов’язково потрібно повідомити лікаря:

  • утрудненість дихання;
  • травми обличчя, навіть якщо це трапилось давно;
  • алергію та шкідливі звички, зокрема куріння;
  • лікування медичними засобами.

Для укріплення судинних стінок лікар може призначити відповідні препарати, які потрібно буде приймати за декілька днів до хірургічного втручання.

Протипоказання, при яких не проводиться хейлопластика

Пластикою можуть скористатись особи старше 18 років, оскільки до цього часу обличчя проходить різні етапи формування. До зазначеного віку вносити будь-які радикальні зміни без критичної потреби недоцільно, тому що результат з високою ймовірністю не буде відповідати наявним запитам.

При деяких фізіологічних особливостях хейлопластика не проводиться. Зокрема не дозволяє накласти непомітний косметичний шов низько посаджена колумела носа. Також при наявності короткої верхньої губи шукають інші методи покращення зовнішності.

Захворювання, при яких не проводиться хейлопластика — гострі респіраторні вірусні інфекції, герпетичні висипи на обличчі, келоїдні рубцювання, тяжкі захворювання внутрішніх органів, вагітність та грудне вигодовування.

Показання до хейлопластики

Найчастіше пластику виконують при непропорційному вигляді губ, помітному опущенні куточків губ, оголенні ясен. Також операція дозволяє усунути невеликі доброякісні новоутворення, зморшки або дефекти.

Все ж найчастіше красуні звертаються з побажанням збільшити губи. Такий елемент чарівної зовнішності вважається обов’язковим, оскільки саме пухкі та красиві губи вказують на особливу чуттєвість своєї володарки. Якщо з якихось причин це неможливо зробити за допомогою пластики, тоді існують спеціальні уколи краси, які дозволять отримати бажане.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    У Google Chrome отримав оновлення, запозичене з Android

    Компанія Google зробила використання свого браузера Chrome трохи зручніше та приємніше. Що ще відомо Згідно…

    25.10.2024

    Google Фото розпізнаватиме зображення, оброблені ШІ

    З виходом останнього оновлення Google Фото стала більш просунутою, навчившись розпізнавати зображення, змінені за допомогою…

    25.10.2024

    Смартфони Xiaomi подорожчають через вартість компонентів

    Голова ради директорів Xiaomi Лей Цзюнь оголосив підвищення цін на флагманські моделі смартфонів. У 2024…

    25.10.2024

    У нових iPhone можна замінити Siri на ChatGPT

    Нещодавно вийшла бета-версія iOS 18.2, яка включає інтеграцію з ChatGPT. В інтернеті з'явився спосіб використовувати…

    25.10.2024

    Apple уріже виріз у дисплеї iPhone 17 Pro Max за допомогою металінзи

    Аналітик інвестиційного банку Haitong International Джефф Пу заявив, що компанія Apple планує максимально урізати виріз…

    25.10.2024

    Xiaomi анонсувала Smart Band 9 Pro з яскравим AMOLED-екраном

    Xiaomi готується до запуску нового фітнес-браслету Smart Band 9 Pro, який має вийти наприкінці жовтня.…

    25.10.2024