Шанувальникам баскетболу приготуватися: що пропонує слот Take the Shot від Betsoft

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Якщо людина полюбляє баскетбол, наступний випуск від студії Betsoft, неодмінно їй сподобається. Сучасний ігровий автомат “Take the Shot” має змогу подарувати справжні та неповторні відчуття від виходу на поле. До того ж завдяки додатковому рівню з десятьма раундами секундоміра, тут можна підвищити шанси на успіх.

Реклама

Взагалі, гра пропонує змагання з м’ячем на полі 5х4, яке має цілих 75 фіксованих ліній. Вона має середню волатильність та мінімальне повернення гравцю 95.14%. А, знайти її можна завдяки рейтингу казино з 20 грн, серед яких присутні три лідери українського ринку.

Особливості базових раундів, символи та загальні правила

Щоб здобути бодай якусь перемогу у Take the Shot, потрібно зробити ставку від 0.20 до 260 кредитів. При цьому, буде достатньо здобути мінімум три однакові малюнки. Серед них є такі значення, як:

  • 9 , 10, J, Q і K, максимум х0.3 за 5 символів;
  • Туз, Енергетик, Уніформа, Взуття, Трофей або Перстень, х0.6 – х3;
  • Роль Wild відведена символу “Баскетбольного кільця”, яке може збільшити прибуток до х3 від ставки.

Враховуючи, що вартість комбінацій у грі не дуже велика, максимальний виграш у ній становить близько х360. При цьому, частота вдалих обертів тут становить 20.12%, а активації фріспінів – 1 з 130. Але, під час основної гри варто звертати увагу на появу спеціальних символів, які здатні надати додаткові преференції. Відповідний ігровий додаток можливо запустити не лише з комп’ютера, але й з планшета або смартфона. 

Короткий бліц щодо вбудованих бонусних функцій

Однією з найцікавіших функцій Take the Shot є “Секундомір раундів”. Вона запускається щоразу, коли наявні символи гравця перетворюються на лічильники. Вони відраховують десять секунд до нуля і можуть стати дикими. 

Щодо більш звичного функціоналу, гра пропонує цікаву версію безкоштовних обертів. Щоб взяти участь у цьому раунді, потрібно зібрати від трьох до п’яти скатерів. Натомість гравець отримає до 15 фріспінів та 5-10 випадкових Вайлдів на сітці. 

Окремо, тут можливо вдвічі збільшити винагороду завдяки опції ризику. Якщо коротко, після будь-якого вдалого спіна, гравець має змогу подвоїти половину або весь виграш. Коли обертання монети активується, варто зробити певне припущення. І, якщо людина вгадає результат, винагорода збільшується на х2. А насамкінець, у слоті є можливість придбати бонус за х27, х50 або х80.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ