Що впливає на оцінку iPhone та як правильно робити Trade IN?

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 5 хв.

Бажаєте оновити свій смартфон, але не знаєте, як це зробити правильно, щоб заощадити та не залишитись зі старою моделлю на руках? Якщо так, то вам варто дізнатись про Trade-In! Це простий спосіб обміняти старий смартфон на новий, отримавши вигідну знижку. Trade-In допоможе не лише заощадити гроші, а й екологічно позбутися попереднього пристрою, даючи друге життя старим гаджетам.

Реклама

Відзначимо, що оцінити айфон онлайн можна на сайті – https://icoola.ua/trade-in/ , де консультант, отримавши декілька фото вашого девайсу, зможе визначити точну вартість. Сьогодні по Trade-IN багато компаній приймають смартфони через Нову Пошту, проте варто довіряти лише надійним компаніям. У більшості випадків вас проситимуть відправити телефон без попередньо зазначеної вартості. Це зумовлено тим, що компаніям потрібно продіагностувати iPhone на наявність внутрішніх дефектів та пошкоджень.

Що впливає на оцінку смартфона в Trade IN?

Якщо ви вирішили обміняти свій смартфон через програму Trade IN, важливо знати, що на оцінку та кінцеву ціну впливають кілька ключових факторів.Тому рекомендуємо звернути на них увагу.

Вчасно обмінюйте свій iPhone

Чим новіша модель, тим вища її ціна. Сучасні версії завжди коштують більше, оскільки вони мають актуальні функції, технічні характеристики та довшу підтримку оновлень. До того ж, чим новіша модель – тим менша ймовірність того, що знос її внутрішніх компонентів великий. Притримуючись цієї поради не забувайте вчасно обмінювати свій iPhone на новішу модель;

Бережіть екран

Стан корпусу та дисплея відіграє важливу роль. Подряпини та потертості на корпусі можуть знизити ціну, але найбільше впливають на вартість сколи, тріщини та подряпини на дисплеї. Чим кращий стан зовнішніх елементів, тим більше ви отримаєте за свій пристрій. Щоб якомога краще зберегти зовнішній стан своїх смартфонів, рекомендується використовувати захисне скло та чохол;

Заряджайте девайс з розумом

Важливим фактором є стан акумулятора. Ємність акумулятора — один з перших параметрів, який перевіряють під час оцінки. Якщо батарея швидко розряджається або має низький відсоток ємності, це знизить вартість пристрою на вартість заміни акумулятора. Зберегти акумулятор допоможуть банальні правила, які слід дотримуватись під час заряджання айфона. В першу чергу не використовуйте девайс під час заряджання. За словами фабрики відновлених телефонів ICOOLA, при поганому поводженні з акумулятором його місткість може впасти на 10-12% за 2-3 місяці користування. Перепади напруги, заряджання в авто, використання телефону на зарядці можуть завдати чималої шкода батареї.

Телефон уже був у ремонті

Якщо ваш пристрій був у ремонті, це може вплинути на його оцінку. Наявність слідів попередніх ремонтів або використання неоригінальних запчастин знижує вартість пристрою, оскільки такі фактори впливають на його надійність і довговічність.

Наявність аксесуарів

Якщо у вас збереглися оригінальні аксесуари (зарядний пристрій, навушники, коробка тощо), це великий плюс. Повний комплект з оригінальними аксесуарами завжди підвищує вартість пристрою при Trade IN. Окремо можете зберігати чек про покупку, він, звісно, не підвищить ціну при обміні, але якщо продавати айфон з рук у руки значно збільшить довіру покупця.

Звертаючи увагу на ці фактори, ви можете оцінити вартість свого пристрою при продажу або обміні. Однак варто пам’ятати, що не слід відкладати обмін свого телефону надовго, адже з кожним місяцем ціни на старі моделі можуть знижуватися. Наприклад, якщо ви хочете обміняти iPhone X, його вартість може впасти після появи нового оновлення iOS 18, яке дана модель вже не буде підтримувати.

Для обміну свого пристрою ви можете скористатися перевіреним і надійним сайтом https://icoola.ua/trade-in/ , який запропонує найвигідніші умови. Тут ви зможете швидко і вигідно оновити свій смартфон, отримавши при цьому найкращу ціну за старий пристрій.

Як отримати найвищу оцінку за всій пристрій в Trade IN?

Якщо ви хочете продати свій смартфон і отримати за нього максимально можливу ціну, варто врахувати кілька важливих рекомендацій, щоб отримати найвигіднішу пропозицію:

  • Переконайтеся, що ваш айфон у хорошому стані. Якщо ваш телефон має подряпини, тріщини чи інші дефекти, то його вартість може знизитися;
  • Проаналізуйте технічний стан смартфона, чи був ремонт або заміна деталей. Спеціаліст це гарантовано визначить, а ви можете обманути власні очікування, не оцінюючи цю інформацію;
  • Збережіть оригінальні аксесуари, їх наявність зможе збільшити вартість вашого девайсу;
  • Пам’ятайте! При обміні свого старого смартфона на новий ви завжди отримаєте більшу вигоду, ніж просто здаючи пристрій!  

Ці прості рекомендації допоможуть вам отримати найвищу оцінку за ваш пристрій і забезпечити вигідний продаж або обмін.

Trade IN – це свідомий вибір кожного 

Зверніть увагу, що обмін смартфона в рамках програми Trade-In — це не просто вигідне та надійне рішення, але й свідомий вибір кожного, хто піклується про нашу країну та планету. Під час виробництва нових телефонів у навколишнє середовище потрапляє безліч шкідливих відходів, що забруднюють нашу землю. Найкращим і найбільш відповідальним вибором буде купувати вживані смартфони та надавати старим девайсам нове життя.

Також важливо пам’ятати про правильну утилізацію старих пристроїв. Якщо у вас є старі моделі телефонів, здайте їх у програму Trade-In, яка надає їм друге життя, або забезпечує правильну утилізацію. Таким чином, ви зробили свій внесок у захист нашої планети і допоможете зменшити кількість електронного сміття.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ