Інше

Edge Desk – мобільний робочий стіл, який можна застосовувати у будь-яких локаціях

Share
Час читання: 2 хв.

Сучасні цифрові технології відчиняють безліч можливостей для віддаленої роботи. Тому, якщо у людини є ноутбук та цікава зайнятість, їй завжди потрібно залишатися на зв’язку. До того ж їй заздалегідь потрібно обладнати комфортне робоче місце.

З останнім завданням гарно впорається складний стіл Edge Desk, який оснащено легким регулюванням. Його можна легко перенести до будь-якої локації та розкласти протягом 10 секунд. А, щоб відволіктися від роботи за цим столом, можна завітати до VipCasino, де пропонуються гарні бонуси та сотні цікавих слотів. 

Головні характеристики розкладного столу

Однією з важливих рис Edge Desk є можливість його перенесення з квартири до вулиці. Це допоможе людині швидко облаштувати робочу зону на свіжому повітрі. При цьому, дана конструкція має такі параметри:

  • Поєднання ергономічного столу, стільця та мольберту;
  • Загальна вага 11.3 кг і можливість швидкої трансформації;
  • Наявність регулювання висоти, нахилу та куту;
  • У складеному вигляді, стіл не займає багато місця (він матиме товщину всього 15 см).

Сидіння є м’яким і може налаштовуватися під відповідний зріст користувача. Щодо столу, він має регулятори для опускання та підіймання, а також спеціальну канавку по всьому периметру. До неї можливо підчепити будь-які додаткові електронні гаджети, які потрібні під час роботи. Додатково, девайс можна розташувати як заманеться, наприклад портретною чи ландшафтною орієнтацією або в режимі “паралельно підлозі”.

Додаткові відомості про Edge Desk

Якщо людина має необмежений робочий графік або працює, мінімум по 8 годин на день, Edge Desk допоможе уникнути додаткових проблем зі здоров’ям. До прикладу, якщо правильно налаштувати сидіння, стіл та підставку під коліна, є шанс зменшити тиск на хребет. При цьому, відповідна новинка має гарну зовнішність та ергономіку. 

Стільниця завширшки має 51 см, а за довжиною – 76 см, а також здатна витримати до 7 кг. Щодо стільця, він здатен витримати вагу до 113 кг. При цьому, конструкція включає пластикові та металеві частини та розповсюджується у срібному, чорному та білому кольорах. 

Станом на зараз, розкладний стіл можна придбати на сайті The Edge Desk за 399 доларів США. Там присутня опція розрахунків іноземними валютами. Тому, замовити пристрій можуть мешканці багатьох країн світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Оновлення прошивки для AirPods та Beats усувають критичну проблему безпеки

    Оновлення прошивки для навушників AirPods і Beats вирішує важливу проблему безпеки, яка може дозволити шахраям,…

    26.06.2024

    Google вирішила прибрати нескінченну прокручування результатів пошуку

    Google прийняла рішення припинити використання функції безкінечної прокрутки у своїх пошукових результатах. Ця функція, схожа…

    26.06.2024

    Samsung оголосила дату презентації нових складних смартфонів

    Компанія офіційно анонсувала свій майбутній Galaxy Unpacked за допомогою відеотизера, в якому також відкрила можливість…

    26.06.2024

    Новий флагманський Sony Xperia: що очікує користувачів

    Нещодавно в мережі з'явилися витоки нової моделі Xperia, яка призначена виключно для японського ринку. Це…

    26.06.2024

    Відправка повідомлень через RCS в iOS 18 вже працює у США

    Друга бета-версія iOS 18 додала перемикач RCS в додатку Messages, і зараз деякі оператори США…

    26.06.2024

    Смартфон CMF Phone (1) від Nothing отримає унікальний гвинтовий механізм і змінну задню панель

    Тізерне відео розкрило майбутній смартфон CMF Phone (1) від компанії Nothing, який має унікальний гвинтовий…

    26.06.2024