Камери Аякс: у чому переваги нових відеокамер від українського виробника Ajax?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вітчизняний виробник Ajax отримується новаторського підходу щодо систем безпеки. Нещодавно бренд презентував нові продукти для відеоспостереження на базі штучного інтелекту. Лінійка дротових IP-камер TurretCam, BulletCam і DomeCam Mini доступна до замовлення на https://control.ua/ua/kamery-videonablyudeniya/kamery-ajax/, але перш ніж перейти до купівлі, пропонуємо визначити, що ж відрізняє ці товари від інших камер.

Інженери Ajax вважають, що рішення з відеоспостереження мають бути зрозумілими в користуванні й максимально захищеними від сторонніх осіб. Саме ці принципи й реалізовані в системах Ajax, знайомство з якими починається промо зараз.

Фірмовий стиль Ajax і проста конструкція

Традиційно камери мають елегантний дизайн, що відповідає фірмовому стилю бренду. Відеотехніка поставляється у двох варіантах — білому й чорному кольорі. Вам не доведеться турбуватися про вразливість пристрою в нестандартних умовах експлуатації, адже корпус металевий і захищений за стандартом IP65, не боїться пилу і вологи. Виробник сконструював камери так, щоби під час встановлення майже не доводилося розбирати корпус. Усе, що знадобиться в процесі монтажу, передбачено в комплекті: трафарет, шестигранний ключ, гвинти.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

65b233d125df8.webp

Високоякісне фільмування

Камери записують відеоматеріал із роздільною здатністю 3K або 4K, завдяки чому зображення виходить винятково чіткими та зрозумілим. Наявність унікальної оптичної системи дала змогу побороти засвічування та бліки на записах. Технологія True WDR адаптує камеру до будь-якого освітлення, коригуючи затемнені та занадто світлі ділянки. Високої деталізації картинки навіть в умовах поганої видимості вдалося досягти завдяки потужному ІЧ-підсвічуванню.

Для якісного запису звуку камери отримали цифровий мікрофон із шумозаглушенням, тому ви зможете почути все, що відбувається у вашому домі. Кут огляду камери залежно від моделі становить від 75 до 110 градусів, що дає змогу контролювати досить велику територію.

Розширені можливості відеоаналітики

Камери Ajax демонструють дивовижну здатність розпізнавати різні об’єкти, зокрема людей, тварин, транспортні засоби. Це дає змогу налаштувати запис вибірково, у разі виявлення руху в полі зору. Крім того, користувач може самостійно налаштувати певні зони, щоб камера активувалася в момент, коли саме в них відбуватимуться будь-які дії. Такий підхід дає змогу раціонально використовувати пам’ять пристрою і знижує навантаження на систему.

65b3d8ae7d207.webp

Прискорене передавання даних

Потокове передавання інформації здійснюється згідно з інноваційною технологією JetSparrow. Це гарантує високу швидкість завантаження відео та виняткову якість зображення. Водночас навігація архівами відбувається швидко й не спричиняє складнощів. Переглядати записи зручно за тайм-лінією, орієнтуючись на системні мітки відеоаналітики.

Бездоганна конфіденційність

Ajax зробив усвідомлений вибір на користь політики щодо захисту інформації. Записи з камер доступні в мобільному або десктоп-застосунку через обліковий запис власника, що захищений по максимуму. Він передбачає:

  • двофакторну аутентифікацію;
  • біометричні дані;
  • пароль;
  • контроль сеансів.

Дані шифруються за протоколом TLS. За необхідності власник може надавати право перегляду інформації іншим користувачам і, відповідно, обмежувати їх. Про спробу витягти картку пам’яті з пристрою сторонньою особою хазяїна системи буде одразу проінформовано. Додатково зазначимо, що камери пройшли тестування щодо кібербезпеки та здобули підтвердження надійності.

Безумовно, камери відеоспостереження та софт від Ajax дають змогу побудувати одну з найнадійніших систем безпеки. Звертайтеся до наших фахівців, якщо хочете підібрати прогресивні пристрої для моніторингу будинку або офісу.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.