Недорогі та якісні смарт-годинники: як обрати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні здоров’я, спорт і правильне харчування в тренді. Багато спортсменів і людей, які стежать за фігурою, купують смарт-годинник Xiaomi . Ці гаджети не тільки дають змогу спростити взаємодію зі смартфоном і спілкуватися з близькими, а й переглядати час, пульс, тиск, відстежувати рівень стресу і навіть рахувати кроки. На ринку таких аксесуарів безліч, тому підібрати якісний варіант дуже складно. Ба більше, є безсумнівні фаворити, такі як ЕплВотч, які коштують дорого і доступні далеко не кожній людині.

На що звертати увагу під час вибору?

Сьогодні, вибираючи смарт-годинник, необхідно приділяти увагу масі параметрів. Це дасть змогу підібрати найбільш якісний аксесуар, який відповідатиме своїй вартості.

1. Спосіб взаємодії

Дуже важливо звернути увагу на цей параметр. Є розумні годинники, які здатні працювати автономно, наприклад, LG Урбан. Інші ж моделі не можуть працювати поки їх не синхронізують з мобільним телефоном.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2. Функціональні можливості

У кожного гаджета є свій набір функцій, якими зможе користуватися клієнт. Є смарт-годинники, які коштують недорого, проте здатні виконувати мінімум функції: показують час, кількість кроків і пульс. Є такі, які дають змогу дзвонити, сидіти в інтернеті, вести листування, відстежувати масу інших показників людини.

3. Операційна система

Перед покупкою обов’язково потрібно перевірити сумісність операційної системи смарт-годинника зі смартфоном. Більшість аксесуарів сьогодні працюють на базі Андроїд. Під них свої смартфони адаптують такі компанії як Самсунг, LG, Хуавей, Ксяомі та інші.

4. Способи управління та регулювання

Багато моделей розумних годинників сенсорні та не мають жодних додаткових кнопок. Однак є й ті, які поєднують механічне управління з сенсорним. Наприклад, є моделі, у яких на бічній панелі розташовується кнопка запуску.

5. Матеріал виготовлення корпусу відіграє важливу роль

Від цього залежить не тільки зовнішній вигляд, а й надійність, довговічність. Найдешевшим варіантом буде виріб із пластику. Є маса колірних рішень, проте надійність залишає бажати кращого. Найбільш вигідно купувати смарт-годинник зі сталевим, металевим корпусами. Вони міцні та прослужать довгі роки.

Для того щоб вибрати хороший варіант, досить підібрати якісний і надійний корпус, а також ті функції, які обов’язково знадобляться. У багатьох аксесуарів є маса можливостей, якими більшість власників ніколи не користується. Тепер можна не переплачувати за бренд і рекламу. Досить підібрати якісний аналог за прийнятною вартістю.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.