Який ігровий ноутбук вибрати у 2023 році: 3 цікаві моделі бренду Asus

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 2 хв.

Агресивний дизайн, потужний процесор, дискретна графічна підсистема та дисплей з високою частотою оновлення кадрів — це лише частина «особливих прикмет» якісного ігрового ноутбука. Пропонуємо ознайомитися з рейтингом популярних новинок лептопів бренду Asus у 2023 році за версією порталу порівняння цін E-Katalog.    

Реклама

Asus ROG Strix G18

Ноутбук ROG Strix G18 підтримує технологію NVIDIA G-SYNC, що гарантує плавність передачі зображення навіть у процесі динамічних ігрових баталій. Реалістичність картинки на 18-дюймовому моніторі досягається завдяки наявності IPS-матриці, матового покриття дисплея та підтримки Dolby Vision. Щоб унеможливити хакерську атаку, ігровий ноутбук Asus має вбудований TPM-модуль для кодування інформації. Основні переваги цієї моделі — підтримка швидкої зарядки, RGB-підсвічування клавіатури, велике сховище для зберігання інформації (16–64 ГБ оперативки, 1–4 ТБ вбудованої пам’яті).

Вартість моделі в інтернет-магазинах України — від 79 999 до 141 310 грн.

Asus TUF Gaming F15

Портативна геймерська станція FX507ZI має посилений корпус з суміші пластику та алюмінію, що витримує падіння з невеликої висоти, різкі температурні перепади, а також надмірну вологість. Процесор Intel Core i5–11400 H у тандемі з відеокартою NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti забезпечує комфортну роботу в режимі високих навантажень без підвисань і лагів. Частота оновлення кадрів 144 Гц і підтримка Adaptive Sync забезпечує плавність відтворення зображення. Місткий акумулятор гарантує до 12,5 годин автономної роботи.

Ціна в інтернеті — від 56 999 до 79 607 грн.

Asus ROG Zephyrus G16

Моделі цієї серії ігрових ноутбуків бренду Asus комплектуються гібридними 14-ядерними процесорами Core i7, що надають миттєвий відгук на команди користувача. За збільшені значення FPS під час пікових навантажень відповідають графічні карти 4-го покоління NVIDIA RTX 40 XX на базі архітектури Ada Lovelace: тут є як прокачане трасування променів, так і модернізована система штучного масштабування DLSS.

Вартість в інтернеті — від 57 789 до 131 376 грн.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ