Робота, ігри та розваги: універсальні Ейрподс для будь-яких завдань

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стильні та зручні завдяки чудовій функціональності — сучасні навушники стають незамінними аксесуарами для активних користувачів, які завжди хочуть залишатися на зв’язку та встигати більше. З появою бездротових моделей Ейрподс від Apple, здається, відійшли на другий план. Однак окрім значно нижчої ціни порівняно з інноваційними пристроями ця периферія забезпечує й інші важливі переваги.

Стильні та ергономічні EarPods від Apple

Мініатюрні білосніжні аксесуари не отримують звичну для багатьох навушників-вкладишів круглу форму. Вони ідеально підходять для вушної раковини. Нестандартна форма забезпечує не тільки візуальну оригінальність гарнітури, а й поліпшене звучання завдяки мінімальному проникненню стороннього шуму, ідеально щільному приляганню навушника. Динаміки пристроїв спроєктовані спеціальним чином. Завдяки цьому підходу втрати звуку мінімальні.
Якщо вивчити можливості Ейрподс від Apple, можна переконатися, що вони відрізняються не меншою функціональністю, ніж дуже популярні AirPods Pro. За допомогою пульта управління дротової гарнітури вдається зручно:

  1. регулювати рівень гучності;
  2. ставити треки або аудіокниги на паузу;
  3. перемотувати пісні вперед/назад;
  4. вибирати наступну або попередню композицію;
  5. використовувати голосового асистента Siri;
  6. переводити розмову телефоном у режим утримання.

Досить прості за своєю конструкцією навушники при використанні виявляються сучасним багатофункціональним і дуже зручним помічником. Однак у деяких ситуаціях Ейрподс набагато кращі, ніж периферія з бездротовою технологією підключення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Плюси EarPods порівняно з бездротовою гарнітурою

Робити вибір навушників потрібно з урахуванням візуальних особливостей, фінансових можливостей і способу життя. Останнє не менш важливо, ніж бюджет, виділений на покупку. Задуматися про замовлення EarPods варто тим, хто робить акцент:

  1. на автономності — будь-які бездротові навушники можуть вимкнутися в найневідповідніший момент (наприклад, тривала розмова з партнером), а з Ейрподс такі ризики не виникають;
  2. зручність використання — всі «вкладиші» Apple відмінно «сидять» у вусі, проте AirPods можуть непомітно вислизнути, а ризики їх загубити набагато вищі.

 

Image
Універсальні Ейрподс залишаються популярними аксесуарами для багатьох користувачів. Вони поступаються бездротовим навушникам за технологічністю, але в деяких випадках обходять їх за рівнем комфорту, підходять для виконання будь-яких завдань і приваблюють доступною ціною.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.