Обираємо камерофон з оптичним зумом: огляд популярних моделей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб отримати високоякісні знімки з відпочинку, зовсім не обов’язково купувати коштовне фотоприладдя: достатньо звернути увагу на сучасні камерофони відомих брендів. Експерти порталу порівняння цін E-Katalog проаналізували попит українських покупців і склали власний рейтинг цікавих моделей.

Google Pixel 8 Pro

Відома лінійка камерофонів Google Pixel 8 Pro пропонується покупцям у 3 модифікаціях: 12 ГБ оперативної пам’яті поєднуються з вбудованим сховищем обсягом 128, 256 і 512 ГБ. Основна тилова камера складається з 3 модулів: основного (50 Мп), ультраширокого (64 Мп), а також телеоб’єктива (48 Мп). Pro-версія камерофона знімає відео Full HD зі швидкістю 60 к/с і підтримує режим уповільненого фільмування Slow-Mo. З додаткових можливостей девайсу можна назвати стереозвук, шумопоглинання, вологозахист (до 30 хвилин на глибині 1,5 м) і підтримку бездротової реверсивної зарядки.

Samsung Galaxy S22 Ultra

Перший смартфон серії Galaxy S з підтримкою електронного пера S Pen дозволить робити нотатки, малювати або керувати девайсом. 108-піксельний основний модуль камери з високою роздільною здатністю допоможе зробити чудові знімки навіть в умовах недостатнього освітлення, а надгладке скло якісних лінз пом’якшить відблиски об’єктива для вдалих кадрів. 10-кратний оптичний зум з підтримкою технології Dual Tele Zoom наблизить ваші знімки до нового рівня якості. Приємно вражають і можливості знімання відео: передбачена корекція ефекту тремтіння під кутом до 58°. Модель доступна в 4 конфігураціях пам’яті: 128, 256, 512, 1000 ГБ.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Huawei P40 Pro

Модель оснащена якісною тиловою камерою з 50-мегапіксельним сенсором, що підтримує оптичну стабілізацію зображення та фазовий PDAF-фокус. Яскравий подвійний світлодіодний спалах, оптика Leica, а також функція інтелектуального об’єднання кількох пікселів в один допоможуть створити якісні знімки професійного рівня. Фронтальна камера з TOF і 3D-датчиком вимірює глибину різкості в режимі портрета, а також перевіряє відповідність біометричних даних під час розблокування за обличчям. З додаткових переваг — підтримка жестів, Huawei Assistant, власний магазин застосунків і сервісів HMS, а також можливість «гарячої заміни» SIM-карток.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.