Роль і можливості телеком-провайдерів у цифровому бізнесі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У сучасному світі більшість бізнес-процесів, від бухгалтерії до управління виробництвом, переходять в цифровий формат через інтернет та локальні мережі. Однак ця цифрова еволюція надає простір для можливих порушень безпеки та конфіденційності. Активно постає питання захисту корпоративних даних і комунікацій. Допомогти вирішити це питання в змозі інтернет-провайдери, що працюють на державному рівні і мають відповідні сертифікати. Вони можуть забезпечити високий рівень безпеки інформації. Співпраця з такими постачальниками послуг стає одним з ключових шляхів для безпечної організації бізнесу.

Які опції для бізнесу пропонує оператор телеком?

Великий телеком оператор, який працює зі значущими об’ємами інтернет-трафіку, має в своєму ресурсі спеціалістів, які вміють самостійно монтувати та обслуговувати мережі, а також забезпечують їх безпечне функціонування. Тому клієнти, що співпрацюють із таким оператором, як GigaTrans, можуть скористатися наступним спектром послуг.

Інтернет для бізнесу
Телеком-провайдер забезпечує юридичну особу надійним і стабільним інтернет-з’єднанням. Важливою особливістю є здатність підтримки з’єднання навіть при відсутності електрики, завдяки волоконно-оптичним лініям зв’язку.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Захист від DDoS-атак
Сучасний бізнес може зіткнутися з агресивними хакерськими атаками, і тут провайдер виступає як головний захисник, застосовуючи передові технології блокування DDoS-атак.

Захист інтернет-доступу
Забезпечення конфіденційності та інтеграції даних користувачів має величезне значення. Оператор телеком пропонує комплексні рішення для захисту інформації від несанкціонованого доступу та інших загроз.

Організація каналу передачі даних
Завдяки досвідченим спеціалістам та власній інфраструктурі, оператор може надавати стабільні та надійні канали передачі даних з будь-яким трафіком, об’єднуючи різні підрозділи компанії в єдину мережу.

Волоконо-оптичні лінії зв’язку
Будівництво волоконно-оптичних ліній зв’язку (ВОЛЗ) завдяки власним ресурсам на будь-яку відстань, з метою забезпечити практично будь-яку пропускну здатність.

Технологія SD-WAN
Ця сучасна технологія дозволяє побудувати інтелектуальну, автоматизовану систему для підключення різних філій компанії в єдину мережу. Технологія забезпечує централізоване управління та відмінну пропускну здатність.

Співпраця із провідним телеком-провайдером, таким як Гігатранс Україна, відкриває перед бізнесом величезний потенціал та можливості для розвитку та оптимізації роботи.

На які нюанси в роботі робить акцент телеком-оператор Гігатранс?

Побудувати продуктивну роботу з клієнтом можливо, якщо з самого початку налагодити прозорі відносини. Одним з ключових напрямків роботи є створення мережі передачі даних, яка з’єднує центральний офіс, підрозділи, дата-центри та інші структурні підрозділи замовника. Оптимальним варіантом стануть волоконно-оптичні лінії зв’язку, прокладка яких виконується без залучення третіх компаній.

Особлива увага приділяється безпеці передачі даних. Тому телеком-оператор рекомендує своїм клієнтам використовувати «темну оптику». Це специфічний вид оптичного кабелю, який передає дані з максимальною швидкістю до 100 Гбіт/с, при цьому контроль за мережею повністю залишається на стороні клієнта. Ця технологія застосовується для надсилання стратегічних даних, тому що забезпечує максимальний рівень конфіденційності.

Значний акцент оператор робить на зручні умови співпраці:

  • стабільність підключення: гарантія швидкості до 100 Гбіт/с;
  • надійність: SLA з підтвердженими стандартами якості;
  • гнучкість рішень: адаптація під специфіку бізнесу;
  • особистий менеджер: індивідуальний підхід до кожного клієнта;
  • спеціалізована підтримка: експерти готові допомогти в режимі 24/7;
  • технологічна безпека: застосування новітніх шифрувальних методів.

Щодо безпеки даних, оператор підтверджує свій професіоналізм за допомогою отриманих сертифікатів. На сайті gigatrans.ua можна ознайомитись з сертифікатами безпеки. Допуск ISO/IEC 27001:2013 свідчить про високі стандарти управління інформаційною безпекою, а рішення РНБОУ від 29.12.2016 робить акцент на нейтралізації загроз кібербезпеки. Обидва ці документи підтверджують беззаперечний досвід компанії в сфері інформаційної безпеки.

Для яких напрямків бізнесу використовуються потужності національного оператора телеком?

Досконалий зв’язок є важливою складовою для розвитку багатьох галузей національної економіки. Фінансовий сектор активно користується потужностями оператора телеком, формуючи найбільший попит на якісне з’єднання. Медіа індустрія, стоячи на другому місці, прагне до стабільного і швидкого стрімінгу контенту. Виробництво, послуги, медицина, IT, ритейл, а також сфери онлайн-послуг, HoReCa, державний сектор, забудовники та агросектор досить активно інтегруються в цифровий простір, щоб оптимізувати свої процеси надання послуг та продажів товарів. Тому інтеграція бізнесу в цифрове середовище не лише відкриває нові горизонти можливостей, але й вимагає гарантії його безпечного оформлення.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.