5 особливостей MacBook Air 15, через які його точно захочеться купити

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У зв’язку з виходом нового MacBook Air 15 , у статті розглядається 5 цікавих ознак, які зацікавлять покупця. Особлива увага приділяється акумулятору комп’ютера, екрану, процесору та іншим аспектам.

Розмір екрана MacBook довгий час був 13 дюймів, що не подобалося багатьом користувачам. Але тепер, невдоволення повинно зменшитися, оскільки в квітні цього року виходить нова версія ноутбука, вже зі збільшеним дисплеєм, який становить 15.5 дюймів.

Крім цього, прийдешня модифікація надає користувачам низку інших, не менш цікавих змін.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

1. Дисплей

Розширення екрана є основною ознакою майбутнього MacBook. Такий розмір, серед інших ноутбуків із серії Apple, вважатиметься найбільшим після MacBook prо 16. Очевидно, що збільшення вплине на масу пристрою і відрізнятиметься від свого попереднього варіанту, але це не стане мінусом для тих, кому важливий великий екран.

Не варто завищувати власних очікувань, у новій версії буде стандартний IPS монітор, це означає, що якість залишиться на колишньому рівні. Тому ваші очі не будуть сильно напружуватися від довгої роботи за комп’ютером, що є безсумнівно плюсом.

2. Процесор М2 Pro

Apple обіцяють високу продуктивність роботи в наступному оновленні. MacBook буде оснащений процесором М2 при цьому, користувач може вибрати Pro версію процесора. Такий вибір надається вперше в серії Air.

Це стане в нагоді тим, кому важлива ефективність і швидкість роботи обладнання. Особливо у сфері програмування або створення додатків.

3. Акумулятор

Розробники заявляють, що в майбутньому MacBook Air 15 батарея може працювати близько двадцяти годин при перегляді відеороликів, що є дуже непоганим показником.
Через можливість збагачення акумуляторної батареї новий MacBook прослужить довгий час.

4. Bluetooth

З’явиться нова версія Bluetooth, а саме 5.3. Вона буде менше споживати енергії, а також мати стійкий зв’язок.

Додатково до цього, додасться LЕ Audio, який поліпшить звук і дасть змогу під’єднати кілька навушників до одного джерела звуку.

5. Wi-fi

MacBook Air 15 буде оснащений wi-fi 6Е, що забезпечує максимально високу швидкість. Ось тільки для використання функції необхідний роутер з відповідною підтримкою. Коштують вони на даний момент дорого, що є не дуже приємним моментом для користувачів комп’ютера.

Передбачається, що така функція буде встановлена на всю серію ноутбуків Mac.
Такі особливості повинні зацікавити фанатів MacBook, особливо тих, які так довго чекали на величезний екран у серії цих комп’ютерів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.