5 романтичних ідей для освідчення і заручин

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пропозиція руки та серця коханій дівчині — відповідальний та урочистий крок, який має запам’ятатися на все життя. Щоб зробити цей момент дійсно незабутнім, вам потрібні дві речі — гарна каблучка на заручини та оригінальна ідея. Придбати каблучку ви завжди можете в інтернет-магазині Gold.ua за посиланням https://gold.ua/products/zolotye-pomolvochnye-kolca, а креативні ідеї, як зробити пропозицію, ми зібрали у цій статті.

Коли у вас уже є каблучка, можна братись до організації ідеальної пропозиції, від якої неможливо буде відмовитись!

  1. У морському царстві. Під час відпочинку у теплій країні можна замовити спільний урок підводного плавання у красивому місці з коралами та яскравими екзотичними рибками. Серед цієї краси зробіть своїй коханій пропозицію, спочатку прикинувшись, що знайшли на дні моря скарб — дорогоцінну каблучку з каменем. У такому випадку хтось третій не буде зайвим, а допоможе зняти романтичний момент на підводну камеру.
  2. Музичне освідчення у парку. Запросіть свою кохану прогулятися міським парком, заздалегідь домовившись з оркестром або музичним колективом, який виступає просто неба. Музики виконають улюблену композицію вашої дівчини, а ви зможете запросити її на танець, під час якого освідчитись та подарувати каблучку.
  3. На концерті улюбленого артиста. Здається, що це нереальна ідея, проте насправді не все так складно. Багато хто із сучасних артистів охоче допомагає закоханим, до того ж часто навіть без оплати. Звісно, вам знадобляться квитки та зручні місця ближче до сцени, каблучка на заручини та домовленість із PR-службою музичного гурту. І обов’язково візьміть із собою кілька друзів, які зафільмують ваше освідчення.
  4. На футбольному матчі. Якщо ви обоє обожнюєте футбол, немає нічого простішого, як зробити пропозицію просто на стадіоні. Адміністрації багатьох спортивних комплексів надають таку можливість закоханим за попередньою домовленістю. Ви зможете освідчитись коханій під час тайм-ауту і зірвати аплодисменти юрби на стадіоні.
  5. На вершині гори. Неперевершено романтичну пропозицію можна зробити у горах на світанку, коли ви тільки удвох на лоні природи, а звідусіль розгортаються дивовижні гірські панорами. Ідеальний вид відкривається з вершини гори, проте й зі схилу можна побачити не менше мальовничі пейзажі (на випадок, якщо ваша кохана не схоче дряпатися аж до самого вершечка). Якщо ж ви обоє любите сходження, підніміться на карпатську Говерлу, Піп Іван чи будь-яку іншу гору — тоді отримаєте подвійне задоволення. Альтернативою можуть стати єгипетські гори в Шарм-ель-Шейх, де можна замовити романтичний сніданок на сході сонця (гіди часто надають таку послугу та допоможуть вам все організувати). А якщо ви плануєте поїздку в Туреччину до Каппадокії, скористайтеся можливістю освідчитися коханій на повітряній кулі.

Якщо ви плануєте оригінальне освідчення, потурбуйтеся, щоб хтось міг зафіксувати все на камеру або зробити фото — це може бути професійний фотограф або хтось із ваших друзів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Тепер ви знаєте все, щоб зробити коханій ідеальну пропозицію, тож починайте діяти!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.