Що варто знати про вбудовану кухонну витяжку?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Накип, кіптява та неприємні аромати – це постійна проблема для будь-якої кухні. Якщо ви часто готуєте їжу вдома, то напевно стикалися з тим, що деякі продукти можуть створювати специфічні аромати при приготуванні їжі. Особливо це стосується таких видів продуктів, як риба, буряк, мʼясо тощо. Випарювання під час процесу приготування їжі осідає на стінках кухні на меблів. Запобігти всім цим проблемам можна за допомогою одного лише приладу – кухонної витяжки.

Кухонна витяжка – це пристрій побутової техніки, що ефективно очищує повітря під час приготування їжі. Витяжка вбирає за допомогою власних фільтрів повітря з кухні, а повертає вже очищене назад.

Існує велика кількість різних моделей витяжок. В асортименті ТМ Ventolux ви можете знайти наступні види: вбудовані, класичні, телескопічні, похилі, Т-подібні, камінні, острівні, оздоблені деревом тощо.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одна з універсальних та найзручніших витяжок для будь-якої кухні – це вбудована витяжка. На відміну від інших моделей, вона не прикріплюється до стіни, а встановлюється в дно шафи. Видимою залишається тільки частина з фільтрами та панель керування. Основа ж витяжки заховується в кухонну шафу. Так, ви зможете створити ще більш мінімалістичний та елегантний інтерʼєр на вашій кухні.

Дещо про вбудовані витяжки Ventolux:

  • Витяжки виконані в різних стилях та з різних матеріалів. Ви зможете знайти в каталозі Ventolux витяжки у стилі модерн, хай-тек, класика. Матеріали, з яких може бути виготовлено прилад – нержавіюча сталь, скло тощо.
  • Моделі виготовлені для розміщення в меблі шириною 60 і 90 см. А тому, варто зробити попередні заміри на кухні перед покупкою.
  • Палітра кольорів витяжок дозволить вибрати найвідповідніший варіант, адже вбудовані моделі представлені у сірому, білому та чорному кольорах.
  • Вбудовані витяжки – це чудовий варіант для приміщень будь-якого розміру. Адже вони мають продуктивність роботи від 650 до 1200 куб.м. Тому, вони будуть очищувати повітря в кімнатах до 35 квадратів.
  • Управління у витяжці може бути різним. Є моделі зі звичайними мʼякими кнопками, а є варіанти з сенсором. Вибирайте той тип, що буде найзручнішим для вас.
  • Витяжка – це джерело додаткового освітлення. Лампи можуть бути розташовані посередині дна або на передній частині дна витяжки. Таку витяжку встановлюють безпосередньо над варильною поверхнею, а тому готувати з увімкненим світлом буде ще комфортніше.
  • Гарантія за вбудовані витяжки від ТМ Ventolux становить три роки.

Вбудована витяжка – це прилад, що ефективно очищує повітря на вашій кухні, не обтяжує простір і виступає додатковим джерелом освітлення в приміщенні. Такі витяжки є потужними, надійними та якісними. Підсумовуючи, можна сказати, що вбудована витяжка – це оптимальний вибір для будь-якого будинку.
​​​​​​

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.