Підтримка торгівлі для малого і середнього бізнесу: Можливість, якою варто скористатись

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Триває складний для всіх українців та, зокрема, підприємців час. Стоїть задача в тому числі втримати економіку і розвиватись. Одним з проєктів, які допоможуть в цьому, стане програма розвитку української торгівлі, що стартувала порівняно недавно. Що це таке і кому допоможе дана ініціатива? Розповімо детальніше.

Для реалізації проєкту об’єднались кілька українських компаній, що надають онлайн-сервіси, фінансові рішення, маркетингові послуги. Серед них: Visa, OLX, Lifecell, Ringostat, monobank та платформа зі створення інтернет-магазинів Shop-Express. Більше деталей та відповіді на основні питання можна отримати на сторінці програми.

Що пропонують учасникам

Отже, які знижки та додаткові спеціальні пропозиції отримають учасники:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  • Бескоштновне створення та запуск інтернет-магазину на українській SaaS-платформі Shop-Express і велика знижка на подальше використання сервісу.
  • Знижені комісії за використання еквайрингу від monobank.
  • Бонус на рахунок від сервісу телефонії та наскрізної аналітики Ringostat.
  • Знижка в 20% на послуги розсилки таргетованих SMS від Lifecell.
  • Експертна підтримка Visa в питаннях управління онлайн-продажами та іншими, пов’язаними бізнес-процессами.
  • Знижка в 70% від OLX на розміщення оголошень та їх просування.
  • Допомога від платформи Nazovni у встановленні партнерських зв’язків компаніями в інших країнах та виході на нові ринки.
  • Доступ до лекцій з маркетингу на платформі WebPromoExperts.

Використовуючи весь набір сервісів та можливостей, які дає програма розвитку торгівлі, підприємець зможе одночасно заощадити гроші та підвищити ефективність та продуктивність бізнесу. Це вкрай важливо у кризові періоди із загостреною конкуренцією. Дізнавайтесь більше про умови програми, реєструйтесь та розвивайте свій бізнес на користь собі та Україні!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.