CS:GO – це набагато більше, ніж просто відеогра

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кількість гравців у Counter-Strike: Global Offensive зростає з кожним роком, і зараз у неї грають 20 мільйонів людей. Цей кіберспорт існує вже більше десяти років, і за цей час корпорація Valve розробила для нього безліч чудових функцій, тут ви дізнаєтеся, як найкраще заробляти гроші в CS:GO.

CS:GO – це набагато більше, ніж просто відеогра. Це екосистема, яка пропонує безліч можливостей для заробітку, починаючи від ставок на CS:GO і закінчуючи продажем скінів CS:GO.

Найкращий спосіб заробити гроші в CS:GO – як продавати скіни CS:GO

У CS:GO скіни або косметика надзвичайно популярні. Люди купують десятки кейсів зі зброєю і відкривають їх щотижня – мільйонами! Ці кейси CS:GO містять тисячі скінів, деякі з яких можуть коштувати тисячі доларів.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Продати скіни кс го – це один із способів заробити гроші в CS:GO на таких платформах, як Tradeit або Steam Market. Перевага продажу за межами Steam полягає в тому, що ви можете вивести кошти на свій PayPal або банківський рахунок замість того, щоб витрачати їх на ігри та предмети Steam.

Також ви можете купити скіни CS:GO за сьогоднішньою ціною, а потім продати їх пізніше з вигодою для себе. Багато людей торгують скінами CS:GO так само, як і криптовалютою. Якщо ви купите криптовалюту, наприклад, біткойн, по $20 000 за одиницю, а потім ціна зросте на 50%, ви заробите багато грошей.

Ціни на скіни для CS:GO можуть зростати або падати, залежно від ринку. Той самий принцип застосовується до кейсів CS:GO. Багато кейсів знижуються в ціні протягом певних днів або тижнів, а потім знову зростають, що дає вам чудовий шанс отримати 5-10% прибутку.

Це може здатися небагато, але якщо ви інвестували кілька тисяч доларів, ця маржа може легко скласти 200 доларів. І пам’ятайте, вам не потрібно робити нічого, крім натискання декількох клавіш.

Деякі люди продають скіни для того, щоб заробляти на життя, ось наскільки великий ринок. Щодня відбуваються сотні тисяч або навіть мільйони транзакцій. Думка про те, що таким чином можна заробляти гроші, спочатку може здатися божевільною. Але правда в тому, що багато людей, які продають скіни для CS, отримують хороший прибуток завдяки торгівлі скінами. І більшість з них – випадкові гравці.

Дорогі скіни

Високоякісні скіни в CS:GO мають тенденцію зростати в ціні з часом, тому що вони рідкісні та круті. Деякі наклейки можуть коштувати тисячі доларів за штуку.

Якщо ви мислите довгостроково, вам варто інвестувати в якісні скіни, які можна купити за хорошу ціну і зберігати їх кілька років у своєму інвентарі. Ви будете здивовані, наскільки їхня вартість може зрости за цей час.

Такі скіни, як AWP Dragon Lore, раніше коштували в рази менше, ніж сьогодні. Ринок скінів для CS:GO вибухнув за останні 3-5 років, і важко передбачити, наскільки він зросте.

Як і у випадку з біткоїном, коли ціна була $1000, люди думали, що це Місяць. Але потім вона піднялася ще вище.

Ключовим моментом тут є інвестування в скіни, які дійсно важко знайти. Якщо ви можете легко знайти їх, купивши 100 чохлів по $0,15 за штуку, вони, ймовірно, не такі вже й цінні. Вони все ще можуть бути корисними для особистого використання, але це не те, що ми можемо назвати колекційними предметами.

Відкриття гільз від зброї

Якщо ви готові трохи пограти, ви також можете заробити гроші, відкриваючи кейси CS:GO і сподіваючись, що знайдете якісні скіни до того, як вичерпаєте виділений бюджет.

Наприклад, якщо ви хочете вкласти $200 і ваша мета – отримати скін ножа або скін прикриття, у вас, ймовірно, є 25-40% шансів отримати щось, що принесе вам пристойний прибуток. Але ви також маєте 60% шансів не знайти те, що вам потрібно для заробітку.

Втім, у такому випадку ви втратите лише частину вкладених грошей, адже ви все одно зможете продати свої скіни менш ніж за $200. Скоріш за все, вони коштуватимуть від 100 до 150 доларів.

Ставки в CS:GO

Ставки на кіберспорт сьогодні надзвичайно популярні. І це працює точно так само, як і традиційні ставки на спорт. І найголовніша відеогра, на яку можна зробити ставку, – це CS:GO. Причина проста: ця гра пропонує найбільшу кількість можливостей протягом року.

Щосезону в CS:GO проходять десятки великих турнірів, кожен з яких триває тижнями або навіть місяцями. Ви можете робити ставки на кожен матч, на кожну окрему карту, на переможця турніру, на те, хто виграє пістолетні раунди, і на багато іншого.

Кількість ринків ставок на CS:GO, що надаються кожним топовим букмекерським сайтом, досить велика, тому загальна кількість можливостей величезна. Якщо ви добре знаєте гру та її професійні команди, букмекерські сайти дозволять вам застосувати ці знання на практиці. Вони навіть дадуть вам вітальний бонус до $100, який ви можете використати для безкоштовних ставок.

Коли ви продаєте предмети CS:GO, такі як скіни для CS:GO, вам потрібно пройти через процес, який може зайняти місяці. Але ставки в CS:GO робляться набагато швидше. Ви дізнаєтеся, виграли ви чи програли, одразу після матчу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.