Marshall Minor III: відмінний звук і гідний час автономної роботи

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: 3 хв.

Коли справа доходить до навушників, Marshall сильно спирається на своє рок-н-рольне коріння. Все, від естетики до звуку, походить від 1960-х або 1970-х років, коли компанія вперше виробляла свої підсилювачі з характерним хрустким звуком гітари. Але в 2021 році важко спочивати на лаврах, особливо в порівнянні з найкращими бездротовими навушниками.

Реклама

Marshall Minor III – це відкриті навушники, такі як AirPods (дизайн дуже схожий), і вони звучать досить добре, на мій слух, але в них занадто багато компонентів, що робить їхню ціну трохи високою.

MARSHALL MINOR III: ЦІНА І ДОСТУПНІСТЬ

Marshall випустила Minor III у вересні 2021 року, зробивши їх доступними за ціною 129,99 доларів, в даний час мона придбати за 4999 грн. Передбачається, що вони будуть недорогими в порівнянні з іншими навушниками з логотипом бренду. Вони не так широко доступні, як інші навушники Marshall. Вони бувають лише чорного кольору, інших варіантів немає.

MARSHALL MINOR III: ЩО ХОРОШОГО

Я протестував багато навушників і вважаю Minor III одним із моїх улюблених дизайнів. Було щось особливе у текстурованому покритті як на базі, так і на шишках. У закритому вигляді корпус нагадує мініатюрний гітарний підсилювач чи запальничку Zippo. Я тільки хочу, щоб Маршалл достатньо сплющив дно, щоб він міг стояти вертикально самостійно. Він також підтримує бездротову зарядку, що приємно.

Самі вкладиші красиво прилягають до футляра, з магнітами, досить сильними, щоб зафіксувати їх, але не настільки липкими, щоб їхнє зняття здавалося рутиною. Крім того, вони мають відкриту конструкцію, тобто не використовують окремі вушні вкладки. Зізнаюся, я не фанат такого роду збирання з кількох причин. По-перше, це обмежує гнучкість у забезпеченні кращого припасування. По-друге, складніше створити щільніше ущільнення, щоб виділити більше басів і збалансувати звук. І, нарешті, навушники з такою конструкцією не завжди почуваються стійко у вухах, так як і інші Бездротові навушники , тому що менше тертя, коли вони починають ворушитися.

Власникам AirPods може здатися, що Minor III – це не більш ніж дешеві клони AirPods. Відкрита конструкція з ніжками, що стирчать, може справити таке враження, але, на мій погляд, Marshall тут звучить краще. AirPods 2 простенькі і зазвичай звучать так само. Marshall втиснув Minor III 12-міліметрові драйвери, і потужність дійсно проявляється, коли ви починаєте піднімати гучність вище 50%.

У відтворенні є чіткість, яка, на мою думку, багато в чому пов’язана з тим, як Marshall їх спроектував. Більшість навушників намагаються посилити високі та низькі частоти, щоб отримати достатньо басів та високих частот та збалансувати ситуацію. Прослуховування Minor III нагадує прослуховування музики, записаної на концерті. Звукова сцена яскрава, вокал та середні частоти помітніші, ніж можна було б очікувати.

Прослуховування Minor III нагадує прослуховування музики, записаної на концерті.

Я виявив, що найрезонансніші пісні належать таким жанрам, як рок, джаз, блюз та акустика. Зверніть увагу на візерунок? Вони всі тією чи іншою мірою важкі для гітари чи струнних. Це чудово підходить для збереження спадщини Маршалла, але як щодо решти? Треки або жанри, яким потрібен бас, щосили намагатимуться знайти його достатньо, і я дійсно дратувався, коли вставляв навушники у вуха і чув, як крізь них долинають густі баси.

Якість звуку тут має вирішальне значення, тому що це справді єдина функція, яку ви отримуєте від Minor III. Ви отримуєте допоміжні функції, такі як автоматична пауза при видаленні будь-якого навушника, а також ефективні вбудовані сенсорні елементи керування, але це все. Minor III присвячений музиці або іншому аудіоконтенту, який ви любите слухати.

Це включає телефонні дзвінки, які чудові на цих навушниках. Якщо ви знаходитесь в тихому місці, ви виявите, що дзвінки здаються гучними та чіткими. Крім того, ви також можете використовувати тільки один із навушників у монофонічному режимі, коли вам це потрібно. Тепер, без активного шумоподавлення (ANC), результати будуть іншими, коли ви знаходитесь на вулиці або у фоновому режимі. Крім того, відсутність більш щільного прилягання означає, що вам, можливо, доведеться вставити хоча б один із навушників у вухо, щоб почути, що вони говорять під час розмови, щоб вони почули вас.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ