Як замовити зарядну станцію з Німеччини з доставкою в Україну

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Значний дефіцит електроенергії, через який діють планові та аварійні відключення, змушує українців шукати альтернативні джерела енергії. Портативні зарядні станції — це можливість залишатися на зв’язку й продовжувати роботу за будь-яких умов. Найвигіднішим рішенням є замовлення зарядної станції з Німеччини. Подробиці — далі у статті.

Чому вигідно замовляти джерела живлення за кордоном

Є декілька причин купувати зарядні станції у Німеччині, але ключова — суттєве заощадження. Скажімо, EcoFlow RIVER 2 на німецькому Amazon коштує близько 300 євро, що еквівалентно 12 тис. гривень. В Україні вартість аналогічної моделі стартує від 14–15 тис. гривень. Навіть з урахуванням витрат на міжнародну доставку замовляти зарядну станцію в Німеччині дешевше.

Імовірність купити підробку в Німеччині зведена до мінімуму. Захист прав споживачів у ЄС — в пріоритеті.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Важко оминути увагою і той факт, що в німецьких інтернет-магазинах представлений різноманітніший асортимент. А оскільки в Європейському Союзі немає попиту на енергопристрої, знайти бажане портативне джерело живлення неважко. Ба більше, не доведеться вибирати із залишків на українських складах.

Не варто перейматися тим, чи не задовго чекати на замовлення. Завдяки надійній форвардинговій компанії доставка з Німеччини в Україну не займатиме багато часу.

Популярні інтернет-магазини

Широкий асортимент портативних зарядних станцій представлений на таких сайтах:

  • alternate.de;
  • mediamarkt.de;
  • conrad.de;
  • notebooksbilliger.de;
  • otto.de.

Не у всіх інтернет-магазинах передбачено доставку в Україну. Відтак якщо вказати українську адресу, замовлення скасують. Проте є рішення.

Як організувати доставку зарядних станцій з Німеччини в Україну

Щоб замовити енергопристрій в Німеччині з доставкою в Україну, зверніться до Ukraine Express. Форвардер організовує міжнародні перевезення зі свого європейського складу. Достатньо зареєструватися на сайті ukraine-express.com, після чого ви дізнаєтеся адресу європейського складу компанії. Саме її необхідно вказувати як фактичну адресу доставки. Працівники отримають посилку та відправляють її в Україну. Є можливість відстежувати відправлення за трек-номером.

Докладніше про переваги співпраці з форвардером та терміни доставки дізнавайтеся на офіційному вебресурсі. Розрахувати вартість доставки замовлення можна на калькуляторі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.