Mac mini M2 та MacBook Pro 2023: наша оцінка новинок

Наступного тижня Apple почне постачання нових Mac mini M2 та MacBook Pro M2 у версіях з діагоналлю 14 та 16 дюймів. Незвичайна дата, тобто за кілька тижнів після Різдва, пов’язана із затримками у процесі — є багато ознак того, що Apple насправді націлилася на жовтень чи листопад 2022 року. У цій статті ми розглянемо, що слід думати про нові моделі і які аспекти, на нашу думку, заслуговують на особливу згадку. Знижки на товари Apple від компанії SKAY.UA

Нові Mac mini M2 і M2 Pro: напрочуд гарне оновлення

Не дивно, якщо стартова ціна нового Mac mini збільшилася з 50 до 100 євро — зрештою Apple показала в останніх коригуваннях цін, що розрахунки засновані на довгостроковому слабкому обмінному курсі євро. Навіть ідентична ціна в порівнянні з прямим попередником може бути названа довгоочікуваним кроком, але натомість вартість придбання навіть знижується з 799 до 699 євро. Це справжній сюрприз, гідний похвали.

Позиціювання в асортименті також покращало. З одного боку, Mac mini перекриває роль найдешевшої моделі, але водночас скорочує відставання від Mac Studio у вищих конфігураціях. Будь то M2 Regular, M2 Pro, M2 Max або M1 Ultra, для будь-яких потреб знайдеться настільний Mac. Це розумний крок, щоб покрити ще більше потреб. Клієнти платять не менше 1549 євро за Mac mini з M2 Pro, якщо ви хочете 12 замість 10 ядер ЦП та 19 замість 16 ядер графічного процесора, Apple оцінює додаткові 345 євро.

Незважаючи на те, що дизайну вже майже 13 років, ми оцінюємо Mac mini M2 як дуже вдале оновлення, яке бажає кращого. Ви все ще не можете розширити Mac mini, але цього просто не можна було очікувати – цю властивість, пов’язану з дизайном, можна очікувати майже з кожним Mac.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.