Огляд Amazfit Bip 3 Pro

На перший погляд, Amazfit Bip 3 Pro дуже схожі на Apple Watch (один з найкращих фітнес-трекерів) з вигнутим квадратним циферблатом, схожою цифровою головкою і дуже знайомим загальним естетичним вибором. Перевага цього бюджетного фітнес-трекера в тому, що він коштуватиме приблизно одну десяту від того, що коштуватиме нещодавній Apple Watch вищого класу.

Коли ви додаєте цей контекст, можливо, варто очікувати, що він буде працювати близько до пристроїв Apple, і хоча це далеко не так, це не означає, що у Amazfit Bip 3 Pro немає безлічі прийомів і функцій, які роблять його гідним уваги. у цій ціновій категорії.

Його великий дисплей, безліч вбудованих трекерів (включаючи відстеження сну), гігантський час автономної роботи (набагато краще, ніж у будь-яких Apple Watch) та дивовижна інтеграція сторонніх додатків фактично випереджають Fitbit у деяких аспектах. Це все ж таки не розумний годинник, а скоріше фітнес-трекер, але якщо ви хочете встати з дивана і розім’яти ноги, це відмінний варіант.

AMAZFIT BIP 3 PRO: ДИЗАЙН І ДИСПЛЕЙ

Як ми зазначали раніше, відразу видно, звідки черпають натхнення Amazfit Bip 3 Pro – вони йдуть дуже близького шаблону Apple Watch Series 4 і далі, з корпусом 44 мм і квадратним дисплеєм із округленими кутами розміром 1,69 дюйма.

На жаль, екран не AMOLED, і хоча більша частина інтерфейсу користувача чорна, він просто недостатньо темний, щоб переконати нас, що він справляє хороше враження. Це непогано, але якщо у вас щось на зразок Huawei Band 7 (відкриється в новій вкладці) ви почуватиметеся трохи розчарованим у приглушеній палітрі тут.

Смарт-годинник Xiaomi Amazfit Bip 3 Pro випускаються в чорному, рожевому та кремовому варіантах. Який би варіант ви не вибрали, на одній стороні пристрою є маленька клікабельна корона. Він досить центральний, а це означає, що якщо він спрямований нагору, легко випадково натиснути на нього під час таких вправ, як віджимання. На Amazfit Bip 3 Pro немає інших кнопок.

Цікаво, що в коробці лише один розмір ремінця. Ремінець можна зняти за допомогою тонкого шпильки, а увімкнена опція ідеально підходить для великих зап’ястей, але руки меншого розміру можуть захотіти знайти заміну.

AMAZFIT BIP 3 PRO: ОСОБЛИВОСТІ

Amazfit Bip 3 Pro – дивний фітнес-трекер, тому що у нього явно є амбіції стати чимось всеосяжним. Оскільки він буде працювати на Android та iOS, він запускається через додаток Zepp, який працює добре – він пропонує панель інструментів у стилі Fitbit для відстеження та вправ, які ви, ймовірно, бачили в інших місцях.

Тим не менш, він робить все можливе, щоб ви могли надсилати свої дані. Як і багато фітнес-трекерів, він може писати в додаток Apple Health, але, мабуть, найбільше вражає його інтеграція зі Strava. Це ідеально, якщо ви активний користувач і не хочете щоразу вручну вводити свої дані, і багатьох, як і раніше, дратує те, що більш дешеві програми погано працюють з сервісом – так що це велика перемога.

Однак музичного плеєра немає, але ви можете залишити свій телефон удома, коли справа доходить до GPS — Amazfit Bip 3 Pro поставляється не з однією, не з двома, а з чотирма системами GPS. Вони не піднімуть вас до квадратного метра, як годинник Apple або Garmin, але це безперечно відмінний додаток — тим більше для пристрою, який коштує значно менше 100 доларів.

На жаль, це може виглядати як Apple Watch, але ви не повинні очікувати, що зможете обробляти дзвінки або текстові повідомлення на Amazfit Bip 3 Pro. Він буде надсилати вам сповіщення, але вам потрібно відкрити телефон, щоб активувати їх.

Також варто ще раз згадати двотижневий час автономної роботи, бо за такої ціни це залишається величезним благом. Це великий проміжок часу, оскільки він полегшує як щоденне використання, а й вражаюче глибоке відстеження сну. Він працює досить добре, відстежуючи частоту серцевих скорочень та глибину сну, хоча й не пропонує точного відстеження того, коли користувач засинає, як на дорожчих трекерах.

ЧИ ВАРТО КУПУВАТИ AMAZFIT BIP 3 PRO?

Amazfit Bip 3 Pro не матиме здригання Fitbit або Apple, але в цій ціновій категорії в цьому немає необхідності — він пропонує більш ніж достатню цінність, щоб на неї варто було звернути увагу будь-кому, хто цікавиться фітнесом.

Є безліч датчиків, безліч режимів тренувань та величезна батарея, якої вистачить на два тижні. Включення GPS до цієї цінової категорії дуже вітається, як і можливість підключити його до Strava.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.