Де провести час у Києві: топ 5 оригінальних ідей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Кожен житель столиці та її гість хоч раз та запитував себе: куди піти в Києві, якщо всі пам’ятки вже не раз були оглянуті? Варто сказати, що Київ не просто красиве та велике місто, але в ньому існує велика кількість цікавих місць та івентів, які безперечно варто відвідати. Ми склали свій особистий топ розваг, які функціонують зараз і які не залишать нікого байдужими!

Музей фотоілюзій

Якщо ви хочете провести час зі своїми друзями або з сім’єю, то вам варто задуматися над цим варіантом. Адже такий музей дозволить вам насолодитися різними ілюзіями, завдяки яким фотографії виходять дуже незвичайними і навіть фантастичними. Від подібного походу будуть у захваті не тільки діти та підлітки, а й багато дорослих, так що подібна розвага дійсно буде вартою витраченого часу.

Екскурсія на броварню

Багато з тих, хто любить пити пиво, хоч раз мріяли опинитися в справжній броварні, і у вас є така можливість! Ви можете замовити на bodo цілу екскурсію в це місце, де вам не лише розкажуть нюанси технології варіння пива, але й почастують своїми найкращими та популярними сортами. Хто знає, можливо після такої екскурсії ви й самі захочете зайнятися подібною справою та варити своє власне фірмове пиво.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Квест-кімната

Ще один непоганий варіант для компаній, адже квести безперечно веселіше проходити з близькими друзями. До речі, багато людей приходять сюди в день народження і саме так проводять час зі своїми гостями. Ви можете самостійно вибрати тематику вашого квесту в залежності від ваших захоплень та уподобань, так що подібна розвага апріорі повинна вам сподобатися. Це може бути проходження якихось логічних завдань, хорор-квест або ж захоплююча пригода за мотивами вашого улюбленого фільму, твору чи епохи, за будь-якого розкладу ви і ваші гості точно залишитеся задоволені!

Контактний зоопарк

Для тих, хто хоче провести час зі своїми дітьми або хто просто дуже любить тварин, складно знайти ще більш підходящий варіант дозвілля, ніж похід у контактний зоопарк. Йдеться про зоопарк “12 місяців”, який розташований недалеко від Києва і в якому справді дуже красиво та цікаво. До того ж, ви можете не тільки там подивитися на багатьох тварин, а й деяких із них погладити або навіть погодувати. Якщо ви поїдете туди з дітьми, то можете не сумніватися, вони підуть звідти з горою найприємніших вражень і спогадів.

Вечеря з безлімітним м’ясом

Якщо ви хочете скуштувати смачні страви і їсти м’ясо в тій кількості, яку побажаєте, то вам варто зупинити свій вибір на цьому варіанті. У центрі столиці є ресторан Grill do Brasil, в якому діє система родізіо, тобто клієнти за допомогою фішок двох кольорів показуватимуть офіціантам, чи готові вони далі куштувати страви, чи їм потрібна перерва. Такий час сподобається закоханим парам і компаніям друзів, так що якщо цей варіант підходить вам, то хоча б раз вам точно варто відправитися в цей ресторан!

Це лише кілька ідей, де провести час у Києві і ми сподіваємося, що ви оберете один з цих варіантів і для свого проведення часу!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.