Різновиди камер відеоспостереження з датчиком руху

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на велику кількість пропозицій, саме камера з датчиком руху – це найбільш ефективне рішення для спостереження на об’єктах різного призначення. Подібні камери здатні контролювати весь периметр без участі людини за допомогою вбудованого датчика руху, який буде самостійно починати зйомку, коли з’явиться рухомий об’єкт в зоні руху. Розгляньмо основні різновиди такого охоронного обладнання.

Приховані камери відеоспостереження

Це моделі автономного типу, оснащені датчиком руху, які мають компактні розміри і дають можливість маскувати камери під різними аксесуарами. Найбільш затребуваними є бездротові моделі, що працюють від вбудованого акумулятора, т.к. таке обладнання значно простіше буде приховати від сторонніх очей. Деякі моделі подібних камер з датчиком руху мають Wi-Fi модуль, який і дає можливість керувати обладнанням.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незважаючи на компактні розміри, подібні камери дають можливість контролювати все навіть у нічний час доби, т.к. мають вбудоване підсвічування. Перевагою подібного обладнання є те, що за своїх компактних розмірів дають можливість використовувати обладнання для прихованого спостереження. Фактично не впливають на якість зйомки та запису звуку. Відрізняються мобільністю – без проблем можна розмістити у зручному місці.

GSM-камери

Це камери відеоспостереження із датчиком руху, які стали особливо затребуваними останнім часом. Установка камер буде ідеальним рішенням для забезпечення захисту дачі, гаража та інших приміщень. Специфіка дачі має на увазі виключно періодичне перебування людей, тобто об’єкт протягом тривалого часу знаходиться без контролю, чим можуть скористатися зловмисники.

Перевагою автономної камери відеоспостереження з датчиком руху є те, що для роботи не потрібно буде прокладати дроти та експлуатація не залежить від зовнішніх факторів. Є спеціальний слот, призначений для SIM-карти будь-якого з операторів, завдяки чому і надсилатиметься повідомлення на смартфон.

Щоб унеможливити будь-які помилкові спрацьовування, якщо, наприклад, на ділянці пройшла домашня тварина, встановлюється на датчик певний ліміт – 20 кілограм. Зйомка буде проводитися тільки тоді, коли проходить великий об’єкт із явно великою вагою.

Дверне вічко

Ще один різновид камери з датчиком руху, який може бути провідним або бездротовим. Більшість сучасних моделей мають датчики, які активуватимуть зйомку при появі руху об’єкта в поле зору. Встановлюється подібна камера у дверному полотні.

В даному випадку вічко проводитиме зйомку кожної людини, яка проходить сходами перед дверима. Деякі моделі дверних очей з камерами здатні витримувати не тільки зйомку вдень, але і вночі. У комплект вічок входить компактний монітор, на який виводиться вся інформація. Фото та відео зберігаються на картку SD.

Подібне різноманіття сприяє тому, що кожен зможе вибрати та купити відповідну камеру відеоспостереження з датчиком руху.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.