Більше не треба навчатися 5 років в університеті. Достатньо піти на 3-х місячні курси та заробляти від 1000$ відразу ж.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ще десять років тому без вищої освіти неможливо було знайти перспективну роботу, досягти високої посади. Проте сьогодні все докорінно змінилося для багатьох професій, в особливості IT-напрямку. Більшість сьогоднішніх спеціалістів закінчили інтенсивні курси для здобуття освіти бажаного фаху і мають роботу з доходом більш ніж $3000.

Ми підготували короткий екскурс, як саме вивчитись на спеціаліста, знайти гідну роботу та отримувати хороший дохід.

Якщо IT – то куди?

Одна з найбільш перспективних професій сьогодні – автоматизатор програмного забезпечення. Це новий напрямок в тестуванні, завдяки якому спрощується функціонал самого тестування, збільшується ефективність, заощаджується час на проведення тестів. Автоматизатор – це розробник, який створює додаткове програмне забезпечення для тестування основного продукту проєкту.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Переваги автоматизатора ПЗ.

QA Automation ввібрала в себе перевагу розробника та тестувальника, адже для освоєння навиків автоматизатора не потрібно вивчатись у вищому навчальному закладі, як і тестувальник, автоматизації ПЗ навчаються лише три місяці на курсах. І не дивлячись на такий короткий срок навчання, автоматизатор отримує заробітну плату на рівні розробника з аналогічними знаннями певної мови програмування.

Як вивчитись на автоматизатора ПЗ?

Сьогодні на просторах інтернету існує не так багато навчальних онлайн шкіл, які предоставляють освіту в напрямку автоматизації. Ми можемо порекомендувати IT Testing School, яка стала однією з еталонних навчальних шкіл за фахом тестування та автоматизації. Куратори надають можливість ознайомитись з професією на безкоштовному занняті, щоб кожен зміг остаточно впевнитись, що автоматизація – це легко, цікаво та перспективно. Записатись на пробний урок можна за посиланням: https://it-testing-school.com/qa-automation.

Як отримати швидко перший офер (пропозицію роботи)?

Важливо розуміти свої сильні та слабкі сторони, вміти оперувати ними при складанні резюме та на першому інтерв’ю. Варто перевіряти всі необхідні навички для кандидата на окрему посаду заздалегідь та розвивати свої hard та soft skills. Складіть план навчання і поза основних занять розпишіть розклад для коротких уроків англійської, читання літератури для розвитку soft skills чи уроків з коучем.

Для отримання досвіду можна зареєструватись на uTest чи Upwork, виконувати окремі проєкти вже під час навчання на курсах. Найдієвіша порада – після отримання сертифікату про закінчення навчання відправляти резюме у всі бажані компанії одразу, в більшості випадків спеціалісти відправляють до десяти резюме на день для ефективного пошуку.
Автоматизація ПЗ змінила уяву про найбільш легкий вступ до IT. Тепер можна не тільки швидко опанувати професію, а й одночасно заробляти на рівні розробника. В IT Testing School також надають механізми швидкого кар’єрного росту. Тож долучайся до кращіх: www.it-testing-school.com/qa-automation.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.