Інше

Як має виглядати сучасний сайт?

Share

Під час створення веб-сайту необхідно враховувати кілька аспектів, які можуть виявитися надзвичайно важливими. Варто пам’ятати, що перш ніж замовити її або створити самостійно, визначте, яка мета сторінки. Чому? Тому що такий сайт – це інструмент, який має приносити прибуток, а також інформувати потенційних клієнтів, що вони можуть очікувати від нашої компанії. Веб-сайт покликаний спонукати людей залишатися на ньому і переглядати інформацію, що міститься на ньому. Однак необхідно пам’ятати, що сайт повинен не тільки привертати увагу, але й приводити до дій, таких як надсилання запиту, дзвінок, реєстрація або завантаження прайс-листа. Тому варто визначити основну мету сайту. А ми в свою чергу рекомендуємо спеціалістів із Storm Media, ось сайт https://storm-media.com.ua/ , які розуміються у своїй роботі.

Зміст

Оскільки ви знаєте, навіщо призначений сайт, варто інвестувати у правильний контент. І тут не тільки про добре написані статті. Якісна графіка також є важливою частиною, яка найкраще відображає те, що сторінка. Якщо можете, помістіть свої фотографії, якщо не можете – інвестуйте в стокові фотографії. Варто знати, що існують також портали, де можна безкоштовно завантажити безліч зображень, але якщо ви хочете залишитись оригінальним, вам потрібно розібратися з платними варіантами. Звісно, ​​статті на сайті не можна забувати. Вони призначені не тільки для реклами ваших послуг, але й мають бути корисними для користувачів. Тому, якщо це сайт стоматологічного кабінету, напишіть про це, як доглядати порожнину рота у дітей. Так вийшло, що чим більше цікавої інформації на сайті,

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Дизайн

Варто звернути увагу на дизайн. Дехто вважає, що чим більше картинок, анімацій та спливаючих вікон, тим краще. Сайт може бути красивим і всі ці надбудови працюють візуально, але виявиться, що сайт не дуже добре конвертується. Перш ніж ви почнете з’ясовувати, що додати на свій сайт, краще отримати уявлення про те, що є у ваших конкурентів. Більшість їхніх сайтів прості та дуже зручні в навігації. Завдяки цьому конверсія не гальмується, і користувач може переміщатися вільно по сторінці. Отже іноді варто отримати трохи натхнення від змагань.

Шрифт

Ще один аспект, що потребує уваги, – шрифти. Багато власників бізнесу не надто дбають про правильні шрифти. Нерозбірливі шрифти, а ще гірші — ті, у яких немає польських символів, — величезна помилка. Тоді навіть найкрасивіший сайт буде виглядати недбало, а досвід користувача буде набагато гірше. Шрифт доповнює дизайн, тому не можна забувати про друкарню. Також важливо використовувати однакові розміри шрифту в абзацах, завдяки чому сторінка буде однаковою. Уникаючи занадто великих блоків тексту і використовуючи графічні розриви і шрифт, що легко читає, сторінка буде набагато зручнішою для користувача.

Мобільна версія

Все більше людей користуються мобільними пристроями. Завдяки їм ви можете переглядати веб-сайти, і все більше людей споживають контент за допомогою смартфона. Тому при створенні сайту не можна забувати про мобільну версію. Дизайн сайту на звичайному екрані може здатися красивим, однак, коли ви заходите на сайт у браузері на телефоні, виявляється, що контент погано відформатовано, а зображення не там, де має бути. Тому слід подбати про чуйність веб-сайту, щоб надати користувачам максимально комфортне використання.

Це лише деякі з елементів, що заслуговують на увагу, особливо якщо ви створюєте сайт самостійно. Професійна компанія, яка займається цим щодня, напевно знає, як створити відповідний сайт, тому варто довірити створення нового сайту.

Детальініше на сайті: https://storm-media.com.ua/razrabotka-sajtov/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Функції штучного інтелекту в iOS 18 можуть вийти в статусі бета-версій

    В останньому випуску розсилки Марка Гурмана для Bloomberg він повідомляє , що довгоочікувані функції штучного інтелекту для…

    26.05.2024

    Оновлення Windows 11 24H2 можливе лише двома способами

    Microsoft почала писати перші частини коду ядра Windows мовою програмування Rust минулого року. З оновленням…

    26.05.2024

    iOS 18 дозволить користувачам перефарбовувати іконки програм та розміщувати їх у будь-якому місці екрану

    Як повідомляє Марк Гурман у своєму останньому розсиланні Power On, iOS 18 надасть користувачам більше можливостей для…

    26.05.2024

    В мережу потрапили живі зображення Motorola Razr 50 (2024)

    Повільно, але впевнено Motorola перетворила Razr з телефону, покликаного повернути епоху, коли модель Razr була…

    26.05.2024

    Ілон Маск заявив, що вся сучасна зброя керована людиною, застаріла

    Людина тисячоліттями, домінуючи на полях битв, починаючи від бронзового віку і ранніх часів, закінчуючи Сталінградської…

    26.05.2024

    Офіційно представлена ​​ігрова консоль Anbernic RG Cube

    Компанія Anbernic офіційно презентувала свою нову ігрову консоль RG Cube. Пристрій виконаний у форм-факторі портативної…

    26.05.2024