Щогодинні випуски новин про ситуацію в країні та світі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Незалежно від віку, жителі нашої країни цікавляться новинами. Багато каналів транслює переважно розважальний контент, а інформаційні випуски виходять лише 2-3 рази на день. Канал Україна 24 онлайн цілодобово інформує своїх глядачів про останні події. Дивитися телеканал завжди можуть користувачі сервісу OLL.TV.

Історія створення та особливості телеканалу

Україна 24 з’явився не так давно: йому лише кілька років. Але незважаючи на це, він досить популярний у глядачів по всьому світу. В першу чергу це пов’язано з високою якістю мовлення та цікавими програмами. Крім того, щогодинні випуски новин дозволяють кожному бути в курси всіх подій.
На Україні 24 працюють справжні професіонали: керівництво телеканалу запросило найкращих ведучих. Серед найпопулярніших програм:

  • «Hard з Влащенко»;
  • «Україна з Тиграном Мартиросяном»;
  • «Реальна політика с Євгеном Кисельовим»;
  • «Час Голованова» та інші.

В таких програмах висвітлюються найбільш актуальні події, що проходять в сфері політики, економіки, спорту, шоу-бізнесу.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Зйомки контенту проводяться за допомогою надсучасного обладнання, тому якість картинки не поступається найкращим світовим медіа. Використовується технологія доповненої реальності. В 2021 році Україну 24 назвали одним з кращих інформаційних телеканалів року.

Де та як дивитися новини

Найкращий варіант для перегляду новин цілодобово – платформа OLL.TV. З її допомогою користувачі мають доступ до якісного контенту, новин. Завжди користувачам доступна функція перемотування ефіру на 12 годин назад. Тобто можна дивитися пропущені політичні шоу або інформаційні випуски.

Кожен може спробувати один з тарифних планів протягом тижня всього за одну гривню. Потрібен лише інтернет. Перегляд можливий одразу з 5 пристроїв одночасно. Тобто кожен з членів родини зможе дивитися свій канал. Після випробувального терміну клієнту залишається лише обрати найкращий тарифний пакет та продовжити користуватися послугою. Можна оплачувати послугу одразу на 2 роки вперед, що набагато вигідніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.