Інше

Смартфон Samsung Galaxy Z Fold 3 із гнучким екраном

Share
Час читання: 2 хв.

Galaxy Z Fold3 оснащений найміцнішим склом серед гнучких телефонів. Так, дисплей буде виготовлений за сучасною технологією ультратонкого скла, що дебютував у другій серії гаджета.

Завдяки покращеному екрану смартфон стане витривалішим і здатним витримувати механічні удари. Так, технологія Ultra Thin Glass (UTG) була реалізована і в попередніх версіях гаджета, але в третьому поколінні вона більш удосконалена і екран гаджета стане більш гнучким та міцним. Якщо ви власник даного смартфона, рекомендуємо перейти сюди і придбати чохол на Galaxy Z Fold3.

Характеристики

Нова версія гаджета відрізнятиметься досить непоганими технічними характеристиками. Зокрема, діагональ дисплея дорівнюватиме 7,5 дюймів. Дисплей AMOLED. Його частота становитиме 120 Гц.

Працює смартфон на базі процесора Snapdragon 888, а за швидкодію відповідає 12 Гб оперативного пристрою. Як джерело живлення виступає акумуляторна батарея ємністю 4380 мАг. Розмір сховища може бути 256 або 512 Гб. Гаджет буде продаватися у трьох колірних відтінках: чорному, білому та зеленому. Також варто враховувати, що смартфон матиме форму книжки.

Є ймовірність того, що смартфон буде працювати зі стилусом S Pen, що пояснюється тим, що інженери компанії подружили гнучкі екрани з цим девайсом. Однак, використання такого девайса може призвести до зменшення розміру зовнішнього дисплея.

Використання Fold — це історія про два екрани: високий, вузький 6,2-дюймовий дисплей 25:9 на зовнішній стороні, який найбільш точно відображає традиційний смартфон (навіть якщо він на диво високий і тонкий) — і титульний 7,6-дюймовий складний основний дисплей, який у перші кілька разів відкриває і закриває Fold 3, кидає виклик очікуванням, коли ви спостерігаєте, як пікселі згинаються один на одного.

Під час запуску телефону Samsung стверджувала, що власники Fold використовують цей дисплей приблизно так само, як і його основний екран, тому підвищення частоти оновлення до постійної частоти 120 Гц на обох панелях допомагає відчувати безпроблемність при переході між двома панелями.

Ціна

Щодо вартості, то придбати смартфон з пам’яттю 256 Гб можна буде приблизно за 2040 євро, а за гаджет зі сховищем 512 Гб доведеться віддати 2165 євро. Однак це не остаточні ціни, і вони ще можуть змінитися. Є припущення, що вартість гаджета дорівнюватиме 1600 доларів. Необхідно лише дочекатися старту продажів і тоді це питання відразу вирішиться. Однак незалежно від ціни на телефон, цей гаджет своїх грошей буде коштувати, оскільки він відрізняється високим функціоналом і надійністю. Телефон зможе без жодних проблем пропрацювати протягом кількох років.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
  • Останні записи

    Tencent може викупити компанію Ubisoft

    За інформацією видання, Tencent може придбати компанію Ubisoft. Зниження вартості акцій Ubisoft на 83% пов'язане…

    02.10.2024

    Samsung Galaxy S25+ здивує своїми характеристиками

    За характеристиками Samsung Galaxy S25+ перевершить попередника за всіма параметрами. Що відомо Samsung Galaxy S25+…

    02.10.2024

    Microsoft представила оновлення Windows 11 з функціями ШІ

    Оновлення стало доступним для всіх бажаючих. Воно включає безліч функцій штучного інтелекту. Компанія Microsoft представила…

    02.10.2024

    Apple продовжує розробку MacBook зі скляним корпусом і віртуальними елементами управління

    Apple зробила революцію на ринку смартфонів, відмовившись від фізичної клавіатури, і, схоже, тепер прагне зробити…

    02.10.2024

    Павло Дуров заявив, що Telegram вже кілька років здає злочинців

    Telegram вже кілька років розкриває дані небезпечних злочинців: їх номери телефонів та IP-адреси. Про це…

    02.10.2024

    Названо 16 виробників смартфонів за часом оновлення ОС

    Найдовше випускають свіже програмне забезпечення Samsung і Google, а найкоротша підтримка у ASUS і HMD.…

    02.10.2024