Преміальний доступ до бізнес-залів Mastercard

У лаунж-зонах компанії Мастеркард завжди комфортно та затишно. Тут можна у спокійній обстановці почитати свіжу українську чи закордонну пресу, випити чай чи каву, поїсти перед вильотом тощо. Слід зазначити, що у деяких ситуаціях можна отримати безкоштовний доступ до лаунжу. Разом з тим вам не потрібно платити за харчування, алкогольні напої, використання оргтехніки та все інше.

Хто може безкоштовно відвідувати бізнес-зал в аеропорту “Бориспіль”

Доступ до Business Lounge компанії Mastercard можуть отримати власники преміальних карток:

  • World Black Edition, Platinum, Corporate – випущені на території України.
  • World Elite — незалежно від країни, де такі карти були емітовані.

Слід зазначити, що безкоштовно перебувати в лаунж-зоні Мастеркард можна протягом 3 годин. Якщо авіакомпанія затримує ваш рейс, ви можете залишатися у бізнес-залі, але за додатковий час потрібно буде заплатити.

Безкоштовний доступ до лаунж-зони Mastercard: умови

Щоб отримати право на пільгове перебування у бізнес-залі Мастеркард, потрібно відповідати низці умов. Зокрема, за останні 30 днів потрібно провести за картковим рахунком будь-яку кількість транзакцій, сума яких із грудня 2021 року становить не менше ніж 10 000 грн.

Водночас не враховуватимуться платежі:

  • Виконані протягом останніх 5 діб, а також у вихідні перед вильотом.
  • Перелічені у списку “Виняткові транзакції, які не враховуються” — азартні ігри, сплата комісій тощо.

Як отримати безкоштовний доступ до лаунж-зони

Якщо умови за картковим рахунком виконані, ви зможете безкоштовно потрапити до бізнес-залу Мастеркард. Для цього виконайте такі дії:

  • Надайте співробітнику лаунжа свою картку. Якщо ви використовуєте для розрахунків смартфон з Google Pay або Apple Pay, піднесіть девайс до терміналу, що зчитує.
  • Водночас вам потрібно показати працівникові бізнес-залу свій посадковий талон.
  • Введіть на терміналі PIN-код картки, щоб пройти авторизацію.
  • На рахунку буде заблоковано 1 гривню. За кілька хвилин гроші повернуться на вашу карту.

Пам’ятайте, що безкоштовно перебувати у бізнес-залі можна лише один раз на добу. У разі повторного відвідування лаунжа за додатковий час потрібно буде заплатити.

Якщо у вас залишилися додаткові питання щодо пільгового перебування у бізнес-залах Mastercard, звертайтесь на гарячу лінію цієї компанії. Отримати інформацію також можна у співробітників банку, який випустив вашу преміальну картку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.