Оновлення бездротових систем безпеки Ajax

Вже на початку наступного 2022 року користувачі обладнання Ajax матимуть можливість протестувати високотехнологічні новинки й функціональні доповнення сигналізації Ajax. Одразу презентовано декілька унікальних розробок.

Фото за запитом від MotionCam

Тепер розумні датчики Аякс Motion Cam здатні зробити фото за запитом користувача. Базовою програмною архітектурою датчиків не було передбачено такої функції. Відеокамера спрацьовувала лише у випадку тривоги. Але, оскільки попит залишався актуальним, було реалізовано більше опцій фотоверифікації у рамках приватності.

Кожен користувач тепер побачить повідомлення: який датчик зробив фото й за чиїм запитом. Завдяки налаштуванням, фото за запитом буде виконуватися у режимі охорони або завжди. Якщо створити спеціальний сценарій, можна доручити датчику диму FireProtect генерувати запит на фото.

Прем’єра Fibra

Гібридна система Fibra успадкувала всі переваги бездротової лінійки Jeweller. Передача даних зашифрована й захищена від саботажу. Забезпечено безпрецедентну дальність і енергоефективність, віддалений контроль, простий монтаж.

Нова версія Hub 2 з 4G модемом

Користувачі зможуть вибрати оптимальний тип централі Hub 2 з просунутим 4G модемом або залишитися на попередній модифікації Hub 2 (2G) з урахуванням доступних технологій зв’язку у регіоні.

Новий ретранслятор ReX 2

Завдяки вбудованому резервному акумулятору, забезпечується 38 годин автономної роботи. У випадку раптового відключення електроенергії система безпеки не постраждає. Вдосконалений ReX 2 подвоює діапазон зв’язку між хабом і бездротовими пристроями Ajax. 5 ретрансляторів здатні забезпечити покриття 35 кв. км. Фото з датчика руху MotionCam з’явиться через 13 секунд. ReX 2 активує сирену сигналізації після отримання тривоги з датчика навіть без зв’язку з централлю Hub. Доступно систематичне оновлення прошивки через повітря.

Розумна розетка Socket (G)

Британська версія розетки G не єдина новація. На пристрої з’явилась кнопка, яка дозволяє керувати розеткою без мобільного додатку. Максимальний радіус двостороннього зашифрованого зв’язку, не залежного від Wi-Fi,  становить 1,1 км.

Технологія vhfBridge

Модуль забезпечує Hub додатковим каналом зв’язку з пультом. Сигнал тривоги передається навіть без інтернету ланцюгом: Hub→модуль vhfBridge через радіозв’язок Jeweller→сторонній радіопередавач ОВЧ→приймач пульту охорони. Завдяки інноваційному модулю, систему сигналізації Аякс можна ефективно використовувати у місцях з нестабільним інтернетом, у горах, пустельній місцевості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.