Де вища зарплата: в офісі чи на фрілансі?

Фрілансер цілком здатні заробляти більше офісних працівників, якщо зможуть правильно знайти свою нішу і організувати робочий час. Перспективи заробітку у фрілансерів краще, ніж у середнього офісного працівника. Навіть найкращий менеджер пов’язаний по руках та ногах внутрішньою політикою компанії. Наприклад, може лише запропонувати начальству займатися перспективним видом діяльності. Начальство зазвичай скептично ставиться до нових ідей, тому перспектива високого заробітку дуже примарна. Також можна заробляти граючи покер онлайн .

Підробки – можна спробувати пограти в покер

У фрілансера вільний робочий графік, тому він завжди може випробувати свої сили в іншій ніші заробітку в Інтернеті. Одним з найпопулярніших варіантів сьогодні є онлайн покер. Йдеться про спортивний покер, де розумний та розважливий гравець може впливати на свій виграш. Не варто плутати інтелектуальну карткову гру з автоматами, які запрограмовані на поступове викачування грошей у користувача.

Почати можна з реєстрації в одному з онлайн-румів. Наприклад, хорошим вибором буде рум Vbet Poker https://poker-experts.com.ua/ru/rumy/vbet-poker/, оскільки у нього хороша репутація та маса позитивних відгуків. Деякі з них надають новим гравцям вітальні бонуси. Така підтримка дозволить стартувати відразу з гри на реальні гроші, щоб було простіше та цікавіше зрозуміти суть заробітку.

Робота в офісі та ставка

При прийомі працювати офісного працівника зазвичай суворо обумовлюється його зарплата. Наприклад, 10 тисяч гривень + відсоток від продажу та укладених угод. Звучить привабливо, але офісні працівники зі стажем розуміють, що вище за певний рівень не заробити. Зменшити дохід може конкуренція серед колег, несезон, політика керівництва (навіщо платити більше, якщо можна зменшити ставку або придумати штрафи) та інші фактори.

Начальство іноді може підвищити ставку до дуже високих сум, але доведеться платити своєю свободою і часом. Зазвичай починаються «добровільно-примусові» підробітки, робота за кількох людей (наприклад, помити підлогу замість скороченої прибиральниці), безневинні прохання відвезти документи замість того ж скороченого кур’єра. Втрачати високу платню не захочеться, адже оклади ринку праці пропонуються набагато менше.

Фріланс – зарплату визначаємо самі

Фрілансер – це вільний воїн (саме так буквально перекладається це слово). Він сам домовляється із замовником про вартість своїх послуг. Не влаштовує оплата в одного замовника – ніхто не заважає пошукати іншого щедрішого роботодавця.

Перспектива зростання та власний проект

Офісний планктон може самовдосконалюватися, навчатися новим спеціальностям, але все одно він залишається людиною підневільною з усіма морально-емоційними та матеріальними наслідками.

Фрілансер має такі переваги:

  • працює на себе;
  • креативно мислить;
  • знаходиться в постійному пошуку клієнтів та замовлень, що часто призводить до зростання заробітку.

Тому він має вищі шанси створити свій проект. У разі вдалого результату подій успішний фрілансер вже сам найматиме працівників до себе в офіс.Джерело: Poker-Experts
Автор: Даниил Пасько

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.