Електричний конвектор для дому

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У наших кліматичних умовах на дачі без опалення важко обійтися, навіть загородою, що живе, тільки влітку іноді буває холодно. Не поспішайте засмучуватися, різні варіанти опалення задовольнять найвибагливіших господарів дач. Відпочинок на свіжому повітрі проходитиме в теплі та затишку.

Якщо дозволяють фінансові можливості та доступні енергоресурси, виконують складні інженерні комунікації з водяним опаленням. Хтось ставить у будинку грубку на дровах, а пов’язані з нею клопоти допомагають додатково їм зігрітися. Найбільш простим є опалення із застосуванням електроприладів. Не розглядаючи всі види електроприладів на кліматичному ринку, зупинимося на ефективному та сучасному рішенні – конвектори.

І так електричні конвектори – це прилад, який нагріває повітря всередині корпусу і віддає назад у приміщення, енергію він отримує з електричної мережі. Він має спеціальний робочий елемент з металевим ребра або ТЕН, який, нагріваючись, підвищує температуру холодного повітря. Тепле повітря надходить у кімнату через конвекційні отвори, виконані корпусі приладу. Він піднімається, а після охолодження спускається та потрапляє на ТЕН конвектора. Відбувається безперервна циркуляція повітря через конвектор.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Фізично таке переміщення теплових потоків знизу вгору відносять до конвекційних процесів. Зверніть увагу на отвори в корпусі для захоплення та виходу повітря. Не закривайте та не захаращуйте місце розташування конвектора, забезпечте доступ для циркуляції повітря.

Якщо конвектор безперервно грітиме, то він швидко вийде з ладу. Тому інженери передбачили систему контролю та регулювання. Вона автоматизує керування його роботою. У продажу є пристрої з механічною та електронною системою керування. Механічні мають керування ручками, що обертаються, зі шкалою значень налаштування, електронні з кнопковим керуванням і дисплеєм. Встановіть бажане значення температури у приміщенні та конвектор зрозуміє, коли та як довго подавати напругу на ТЕН. Виставляйте розумні значення, щоб прилад не працював на знос.
Компоненти для управління конвектором мають, як правило, збоку. Так зручно та раціонально, ви зможете швидко виставити температуру повітря для комфортного відпочинку на дачі.

Вибирайте надійні та безпечні вироби.

Краще віддати перевагу відомим та перевіреним часом брендам. Зазвичай такі виробники не економлять на матеріалах, устаткуванні, розробляють та впроваджують нові технології. Подивіться у паспорті: термін служби товару та гарантії, де розташоване виробництво та чи є сервісна служба.

Конвектор встановлюють на стіні або на ніжках, він не заважає руху людей і не захаращує кімнату. Якщо шукаєте мобільний прилад або потрібно переміщати вашого дачного помічника, то стане в нагоді модель з коліщатками. Ми рекомендуємо підлогові конвектори опалення від перевіреного продавця.

На дачі необов’язково використовувати лише конвектор. Якщо у вас є інше основне опалення, наприклад, пічне або водяне, тоді конвектори працюватимуть додатково як підстрахування. Будь-якої миті конвектор готовий забезпечити вас необхідним теплом.
Конвектори бувають різної номінальної споживаної потужності від 500 до 2000 Вт.

У торговій організації або телефону гарячої лінії виробника вам допоможуть зробити правильний вибір. Перед зверненням заміряйте площу кімнат та висоту стель, що знадобиться фахівцям для розрахунку кількості та параметрів конвекторів. Комфортна температура для всіх людей є різною. Якщо ви теплолюбна людина чи будинок погано утеплений, обов’язково повідомте, чи підберуть конвектор із запасом.

Електричні конвектори мають багато переваг, які їх люблять встановлювати на дачі. Наведемо деякі з них:

  1. Конвектори мають компактний розмір, що забезпечує встановлення на дачі без необхідності створення додаткових складних інженерних комунікацій та простий монтаж.
  2. Ефективне опалення дачі за умови правильного підбору теплової потужності обігрівача. Інтенсивне нагрівання повітря після включення та, після досягнення заданого значення температури, економічне збереження тепла.
  3. Конструкції без вентиляторів безшумні, що важливо при відпочинку загородою.
  4. Користувачі не витрачають час на підготовку палива та інше обслуговування. Не забувайте періодично видаляти пил під час забруднення корпусу. Після включення до електричної мережі приладу можна займатися улюбленою справою на дачі.
  5. Конвектор не має дорогих компонентів та механізмів, тому ціни на них демократичні. Економні дачники задоволені вибором електричного конвектора.

При покупці конвектора на дачу пам’ятайте про безпеку експлуатації. Не використовуйте прилади такого типу. Запросіть електрика, щоб він оцінив стан дротів, розетки, автоматів, електролічильника на дачі. Порадьтеся про допустиме навантаження в мережі, а також яких компонентів не вистачає для захисту.
Різноманітність моделей конвекторів забезпечують вибір усім і технічним гуру, і творчим натурам. Перегляньте прилади з різними дизайнерськими елементами, прикрасьте інтер’єр за сучасними тенденціями моди.

Виберіть відповідну модель та електричний конвектор на дачі буде вашим вірним другом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.