Види сільськогосподарської техніки та важливість її правильного вибору

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

При веденні сільськогосподарських справ неможливо обійтися без технічних засобів, спеціалізованого обладнання та пристосувань. З їх допомогою не тільки підвищується швидкість виконання робіт, але й знижується навантаження на робочий персонал, збільшуються якість, ефективність та врожайність сільськогосподарських культур. Саме тому вкрай важливо відповідально підходити до вибору сільгосптехніки, яка забезпечить високий прибуток та мінімізує енерговитрати.

Різновиди та призначення

Для виконання конкретних видів робіт або завдань використовуються відповідні машини або обладнання. Їх вибір залежить від специфіки діяльності господарства. Щоб купити сільгосптехніку високої якості, яка буде служити довго, впорається з поставленими завданнями та не підведе в будь-яких умовах, потрібно звертатися тільки до надійних та перевірених постачальників. Одним з таких в Україні є компанія Agrimatco з великим досвідом в цьому напрямку.

Сільгосптехніка — це не тільки трактори та комбайни. Це окремий напрямок, для якого випускаються різні варіанти агрегатів й устаткування з відповідним призначенням. До них відносяться:

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
  1. Навантажувачі — самохідна техніка, яка призначена для виконання вантажно-розвантажувальних робіт. Використовується не тільки в сільському господарстві, тому є дуже популярною.
  2. Обприскувачі — в цю категорію входять не тільки самохідні машини, але й причіпне устаткування до тракторів. Обприскувачі призначені для внесення добрив в ґрунт з метою підвищення врожайності культур, а також для боротьби зі шкідниками. Особливою популярністю користуються агрегати бразильської фірми JACTO, які поєднують в собі всі переваги та практично не мають недоліків.
  3. Розкидувачі добрив — спеціалізований вид обладнання, який ділиться на два типи: причіпне та навісне. Основне призначення — внесення добрив в ґрунт на ранніх етапах сходження культур. Призначені для роботи з сухими речовинами, які розкидаються на полях.
  4. Сівалки — найважливіший тип обладнання, за допомогою якого відбувається висів сільськогосподарських культур. Пристрої відрізняються високою точністю, надійністю та універсальністю. Вони являють собою навісні та причіпні конструкції.
  5. Трактори — основний тип техніки, без якого просто неможливо вести сільське господарство. Це самохідні агрегати, які використовуються для різних завдань: від транспортування вантажів до збору врожаю. Для виконання тих чи інших робіт потрібне застосування спеціалізованого устаткування.

Вибір сільгосптехніки відбувається за технічними параметрами агрегатів, що залежить не тільки від специфіки діяльності організації, а й від розміру оброблюваних площ.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.