Frisbee – легко збільшіть продажі в eCommerce через оплату частинами

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо у вас є власний інтернет магазин або центр послуг, у вас є можливість легко збільшити продажі та зробити бізнес більш прибутковим, використовуючи сервіс відкладених платежів Frisbee. Ціллю сервісу є надання нового, додаткового способу оплати, який передбачає надання послуг оплати частинами за унікальними пільговими умовами – клієнт може отримати товар або послугу вже зараз, оплативши його пізніше. Що важливо, сторона, яка надає послугу, одразу отримує платіж – детально як підключити оплату частинами на сайті Frisbee.

Принципи роботи

За допомогою сервісу Frisbee покупці товарів та замовники послуг більше не зобов’язані платити кредитною картою або вносити перші платежі. Для цього потрібно лише оформити замовлення, використовуючи сервіс Frisbee, і сторона, яка надає послугу, отримає оплату у повному розмірі.

Найбільш зручний варіант оплати

Слід звернути увагу на те, що на відміну від конкурентних рішень, Frisbee надає послуги з двома варіантами. Перший передбачає оплату частинами протягом 45 днів, і у цьому випадку протягом двох перших тижнів послуги будуть надаватися без процентів. Другий передбачає оплату кожного місяця протягом трьох місяців, і при цьому варіанті можна достроково оплатити послугу без комісії. Що важливо, клієнт оплачує повну суму вже не підприємцю, а Frisbee.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Головні переваги Frisbee для підприємців та покупців

Frisbee надає надійний та ефективний сервіс. У першу чергу серед переваг слід виділити потенційно більшу кількість клієнтів, мінімальний ризик та миттєву оплату. Також за допомогою Frisbee можна буде залучити нову аудиторію, яка хоче оплачувати товар частинами. Що важливо, Frisbee можна використовувати з будь-яким легальним бізнесом, і об’єм продаж при цьому не має значення, тому сервіс чудово підійде для як для великого, так і для малого бізнесу.

Для покупців Frisbee також є дуже вигідним рішенням, адже у них з’являється можливість купити бажаний товар тут і зараз, оплативши його частинами, що значно легше, ніж вносити всю суму одним платежем. Що важливо, покупці будуть отримувати нагадування про часткову оплату, а в особистому кабінеті будуть звіти по платежах, аналітика та багато іншої інформації.

Як підключити сервіс та які умови?

Підключення Frisbee просте та зручне: слід лише створити обліковий запис, підключити відкладені платежі та налаштувати їх. Що важливо, оплата частинами Frisbee не бере комісію за сервісні послуги. Слід заплатити лише при самому прийомі оплати близько 2.5 відсотка від загальної суми покупки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.