Розумна турбота про здоров’я: Смарт-ваги, розумні годинники та інші гаджети

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Щоб завжди мати чудовий вигляд, необхідно достатньо часу приділяти здоров’ю та самопочуттю. Впоратися з цим складним завданням допоможуть розумні помічники: Смарт-ваги, Смарт-годинники та інші Смарт-гаджети.

Звичайно, можна обійтися і без вищезгаданих пристроїв. Але без них стежити за харчуванням, фізичною активністю та режимом відпочинку дуже складно, а іноді навіть неможливо.

Придбання якої саме розумної техніки можна вважати вдалою інвестицією у власне здоров’я?

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смарт-ваги

Розумні ваги дозволяють оцінити значно більше важливих параметрів, ніж звичайні підлогові пристрої. Придбати смарт-ваги Yunmai можна за посиланням https://wo.ua/smart-vesy/brend-is-yunmai/.

Якщо прості побутові ваги визначають тільки масу тіла, то їхні «колеги», які працюють на базі інноваційного програмного забезпечення, також оцінюють:

  • масу кісток;
  • кількість жиру (зокрема — вісцерального);
  • швидкість метаболізму;
  • біологічний вік;
  • тип статури.

Також у разі необхідності вони повідомляють про дефіцит води або білка в організмі.

Розумний годинник

Смарт-годинник зі спортивними режимами — справжня знахідка для людини, яка планує позбутися від кількох зайвих кілограмів або хоче привести тіло в тонус.

Спортивні функції є у більшості сучасних розумних годинників. Наприклад, їх підтримують доступні у магазині https://wo.ua/nosimye-ustroystva-i-aksessuary/brend-is-garmin/ Смарт-годинники Garmin.

Завдяки спортивному годиннику можна навчитися:

  • правильно планувати графік тренувань;
  • коригувати фізичні навантаження відповідно до потреб організму;
  • слідкувати за пульсом і тиском під час виконання вправ у спортзалі або на спортмайданчику;
  • зберігати баланс між відпочинком та активністю.

Усі ці корисні навички допомагають відчувати себе добре навіть у найскладніші дні.

Розумні годинники також виконують деякі функції смартфонів і допомагають підтримувати зв’язок завжди й всюди. А моделі для дітей ще й дозволяють дистанційно відстежувати маршрути та здійснювати аудіо- і відеодзвінки.

Продаються дитячі Смарт-годинники тут https://wo.ua/detskie-smart-chasy/.

Електрична зубна щітка

Зубна щітка, які підключається до смартфона через Блютуз або Вай-Фай, — чудове рішення для догляду за ротовою порожниною. Контролювати її роботу можна за допомогою спеціального програмного забезпечення. ПЗ дозволяє оцінити актуальний стан зубів, визначити проблемні зони та покращити якість чищення.

Смарт-пляшка для води

Розумна пляшка потрібна для того, щоб постійно стежити за водним балансом. Вона синхронізується зі смартфоном через спеціальний додаток.

Головна функція додатка — нагадування про необхідність випити склянку води. Режим пиття користувач може створити самостійно — з урахуванням власних звичок та ритму життя.

Очищувач повітря

Хронічна втома, як і погане самопочуття, може бути наслідком сильного забруднення повітря у квартирі або будинку.

Провітрювання тільки частково допомагає впоратися з проблемою. Вирішити її повністю може функціональний очищувач повітря. Він підлягає дистанційному налаштуванню за допомогою смартфона і може працювати у кількох режимах.

Звичайно, на цьому список гаджетів, які допомагають турбуватися про здоров’я, не закінчується. Асортимент корисних Смарт-пристроїв ледь не щодня поповнюється практичними новинками.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.