Переваги інтеграції системи POS і ERP

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В ході Четвертої промислової революції більшість малих і середніх підприємств визнали, що технологічні інновації в операційних процесах їх компаній є найважливішим елементом конкуренції з іншими компаніями. Серед програм і платформ, таких як планування ресурсів підприємства (ERP), торгова точка (POS), управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM) і електронна комерція, власники бізнесу можуть відчувати себе пригніченими, щоб прийняти рішення. Рекомендованим варіантом є ERP-система, це програма для ресторану яка інтегрована з програмним забезпеченням POS, яка може спростити робочі процеси і максимізувати продуктивність продажів з різними перевагами, описаними нижче.

Що таке система ERP і POS?

Програмне забезпечення ERP відноситься до програмного забезпечення для управління бізнес-процесами, яке дозволяє компанії впроваджувати, автоматизувати різні функції бек-офісу і фронт-офісу та надавати огляд ключових аспектів бізнесу. POS позначає торгову точку. Це відноситься до інтерфейсної системі, яка управляє транзакціями.
Хоча система POS може допомогти бізнесу не відставати від своїх транзакцій продажів, вона не може надати бізнесу всеосяжне уявлення про процеси компанії в плані прогнозування, інвентаризації, постачання, управління розподілом і аналізу запасів. Отже, системи ERP і POS не можуть замінити один одного. Швидше, вони доповнюють один одного, щоб створити оптимізований процес. Країни, що розвиваються компанії, які хочуть розвиватися і позиціонувати свій бізнес як велике підприємство, повинні настійно розглянути можливість використання обох цих корисних систем.
В даний час розвиток і просування технологій дозволили об’єднати і синхронізувати два рішення.

Переваги інтеграції систем POS і ERP:

1. Точність даних в реальному часі.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним із зазначених переваг інтеграції ERP і POS-систем є забезпечення поновлення бізнес-даних в режимі реального часу, а також усунення непередбачених помилок при ручному введенні даних між функціями всередині компанії. Це може бути серйозною проблемою, якщо дані з двох систем знаходяться в різних форматах. Цей тип інтеграції допоможе співробітникам набагато простіше і точніше передавати інформацію між відділами. Наприклад, коли цифри коригуються на платформі Poster POS , система ERP автоматично оновлюється відповідним чином. Ця функція дозволяє співробітникам відстежувати кожну окрему діяльність, в той же час, надаючи їм більше можливостей для отримання більш високого доходу.

2. Управління запасами і розподілом.

Інтеграція ERP і POS також вигідна для роздрібних підприємств в управлінні запасами і розподілом. Ці дві системи дозволяють підприємствам отримати загальну видимість всієї своєї діяльності, включаючи продажі, запаси і бюджет. Це допомагає керівному рівню організації приймати важливі рішення. Наприклад, після того, як продавець-консультант продасть кілька товарів і внесе зміни в систему POS, інформація буде оновлена ​​в режимі реального часу, і менеджер інвентаризації внутрішнього офісу відразу ж зможе побачити оновлені зміни. У разі низького запасу, система ERP буде нагадувати менеджерам, коли потрібно поповнити запас.

3. Підвищення задоволеності клієнтів.

Ще одна перевага комбінації програмного забезпечення ERP і системи POS значно підвищує задоволеність клієнтів, надаючи їм різні варіанти. Перш за все, інтегруючи хмарну ERP-платформу і POS-систему, підприємства можуть запропонувати своїм клієнтам більш вигідні варіанти покупки. Крім того, торговий персонал також може миттєво отримати доступ до інформації про клієнта, що допомагає ефективно закрити операцію. Продавцям також можуть знадобитися дані клієнтів і їх історія покупок, щоб надати більш підходящі рекомендації, підвищуючи тим самим приємний досвід клієнта, тим самим сприяючи зростанню продажів і перехресних продажів.
Підводячи підсумок, можна сказати, що інтеграція ERP і POS-систем приносить багато цінних і довгострокових переваг для бізнесу. Тепер для будь-якої компанії стало очікуваною нормою впроваджувати стратегії, що дозволяють їй отримати перевагу над конкурентами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.