Маски для волосся. Як вибрати

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Здорові і доглянуте волосся надають їх власникові певний шарм. Повноцінний догляд за волоссям не обмежений використанням очищувальних засобів, таких як шампунь і кондиціонер або бальзам. Щоб волосся мали здоровий вигляд, необхідно додатково регулярно живити і зволожувати, застосовуючи, в тому числі, і маски. Професійні засоби для волосся здатні надати волоссю здоровий вигляд і запобігти випаданню волосся. Маска відрізняється тим, що діє не поверхово, а глибинно. Глибоко проникаючи в структуру самого волоса і шкіру голови, тим самим, забезпечуючи довгостроковий ефект. Ми пропонуємо купити маску для волосся у відомої компанії yves-rocher.ua

Маски для волосся є одним із способів догляду за волоссям. Провести цю процедуру можна ефективно як в салоні, так і в домашніх умовах.
Ефект застосування маски для волосся в салоні звичайно видно відразу, і в залежності від проведеної процедури може триматися довгий час. Але нехтувати застосуванням масок в домашніх умовах не варто. Вони можуть ефективно доповнювати один одного.

Застосовуючи ту чи іншу маску для волосся необхідно визначити для чого вона буде використана, іншими словами, якою б ви хотіли отримати ефект від її застосування. Тут можна самому визначитися або проконсультуватися з особистим перукарем при черговому відвідуванні салону краси.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Домашні маски можна розділити на два типи. Ті, склад яких можна приготувати самостійно з певного набору інгредієнтів, і ті, які вже розроблені косметичними компаніями. Такі готові маски можна придбати в спеціалізованих магазинах, так і в магазинах загального споживання. При придбанні такої маски звертайте увагу на склад продукту. Перевагою таких масок в порівнянні домашніми – це термін придатності продукту. При цьому вони відрізняються один від одного за складом і способом застосування. Підберіть маску відповідну своїм типом волосся, в іншому випадку можна отримати протилежний ефект. Наприклад, застосовуючи зволожуючу маску для жирного типу волосся, можна домогтися швидкого засолювання.

Корисними будуть маски для пошкодженого волосся. Для них ефективні як зволожуючі, так і живильні маски. Вплив на волосся зовнішніх чинників (сонце, солона вода, мороз, а також використання фенів і прасок) висушує і истончает волосся. Він стає крихким і тьмяним, швидко ламається.
Використовуючи маски додаткового догляду за волоссям, знайте міру. Профілактичні маски застосовуйте щомісяця, лікувальні призначеним курсом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.