Аналітики підрахували, хто стане першим в світі трильйонером

Amazon and Blue Origin founder Jeff Bezos provides the keynote address at the Air Force Association's Annual Air, Space & Cyber Conference in Oxen Hill, MD, on September 19, 2018. (Photo by Jim WATSON / AFP) (Photo credit should read JIM WATSON/AFP via Getty Images)
ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Згідно з розрахунками консалтингової фірми Comparisun, 11 з 25 найбагатших людей світу мають реальні шанси стати трильйонери до кінця життя.

Першим з них стане засновник і виконавчий директор Amazon.com Джеф Безос. Його стан може перевищити 1 трлн доларів в 2026 році, коли йому виповниться 62 роки.

На другому місці в цій віртуальній гонці глава однієї з найбільших компаній-забудовників в Китаї Evergrande Group Сюй Цзяінь, стан якого може досягти цього рівня в 2027 році, коли йому буде 68 років.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Засновник китайського інтернет-гіганта Alibaba Group Holding Ltd. Джек Ма може увійти в цей список третім в 2030 році у віці 65 років.

У звіті наголошується, що всього 11 з 25 найбагатших людей світу мають реальні шанси стати трильйонери до кінця життя. У їх число входить також засновник і глава Facebook Inc. Марк Цукерберг – в 2036 році, коли йому буде 51 рік.

У Comparisun проаналізували ринкову вартість 25 найбільш дорогих компаній на Нью-Йоркській фондовій біржі, а також стан 25 найбагатших людей. Після цього експерти розрахували середній процентний підйом обох показників за останні п’ять років і припустили аналогічні темпи зростання в майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.