Компанія Instagram запустила сервіс для підтримки малого бізнесу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Соцмережа Instagram запустила наклейку в своєму сервісі, яка дослівно називається “Support Small Business” перекладається на українську мову, як “Підтримка малого бізнесу”.

Ця наклейка покликана для того аби підтримати малий бізнес, який постраждав через всесвітню пандемію коронавірусу COVID-19. Таким чином кожна компанія, яка має свою сторінку в соціальній мережі може скористатись цим безкоштовним сервісом для безоплатної реклами свого бізнесу. Крім того, кожен користувач може підтримати свою улюблену компанію виклавши в Stories нову наліпку «Підтримати малий бізнес» і вибравши компанію, яку хочете підтримати. Розміщуючи таку наліпку в історії, ви можете позначити сторінку компанії, тільки яка має свою сторінку в соцмережі. Особливо зараз, надважливо підтримати українські компанії.

Додати можна кілька посилань одразу. Щоправда, для кращого візуального сприйняття більше 3 згадок в одній історії ми б не рекомендували. Під згадкою сторінки з’явиться три останні фотографії профілю компанії. Або ж, якщо ще раз натиснути на наліпку, залишиться тільки значок торбинки і назва компанії.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ваші друзі також ділитимуться посиланнями на улюблені компанії, на домашній сторінці, де розміщені всі історії, ви побачите нову збірку з назвою «Підтримка». Там можна переглянути всі рекомендації ваших друзів і знайти для себе нові корисні сторінки. До того ж, якщо ви є власником малого бізнесу – можете таким чином прорекламувати свої послуги.

Якщо ви знайшли орфографічну помилку, будь ласка, повідомте нас, виділивши цей текст і торкнувшись вибраного тексту.