Клініка Eurolab приховала позитивні тести на коронавірус

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Приватна клініка Eurolab відомого бізнесмена Андрія Пальчевського приховала від санітарних служб інформацію як мінімум про 4 позитивних результатах тестів на коронавірус .

За даними нашого співрозмовника, станом на 23 березня троє з чотирьох пацієнтів знаходяться в реанімаційному відділенні Олександрівської лікарні, їх життєдіяльність підтримується апаратами штучного дихання.

“Формально, тести відправили на повторне дослідження в Німеччину, і вони там дали очікувано позитивний результат. Щоправда, німці відправили відповідь не тільки до Eurolab, але і санітарним службам нашої держави. Тому тепер до Пальчевського багато питань, адже всі ці селебрітіс, публічні і небідні люди, у них охоронці, водії, прислуга, діти, і поки Eurolab протягом 4-х днів приховував дані тестів, багато заражалися. Тепер треба перевіряти десятки людей “, – відзначили співрозмовники.

Як повідомлялося , раніше приватна клініка Eurolab заявила, що має в наявності експрес-тести для виявлення коронавірусу COVID-19. Вони виявилися дуже дорогими , що вкрай обурило українців.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.