Названі терміни одужання від легкої форми коронавірусу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Пацієнти, які переносять коронавірус в легкій формі, одужують приблизно через два тижні після появи перших симптомів. Про таких термінах в інтерв’ю розповіла представник Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ) Меліта Вуйнович.

За її словами, згідно з керівництвами по клінічним веденням пацієнта, який клінічно одужав можуть виписати з лікарні після двох негативних тестів на коронавірус. Інтервал між ними повинен становити не менше 24 годин.

Раніше радник директора з наукової роботи Центрального НДІ епідеміології, провідний фахівець столичної інфекційної лікарні розповів , що при лікуванні коронавірусної інфекції лікарі використовують препарати з підтвердженою ефективністю проти атипової пневмонії (SARS), тому що два цих віруси схожі на 90 відсотків .

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

ВООЗ для лікування від COVID-19 рекомендувала відмовитися від ібупрофену на користь парацетамолу. Також в організації назвали препарат Ремдесивір, який застосовували для боротьби з вірусом Ебола, найперспективнішим для лікування коронавірусної інфекції.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.