Новини України та Світу

Кодзіма мріє про ігри, які залишаться актуальними та захопливими у віддаленому майбутньому

Share
Час читання: < 1 хв.

Легендарний розробник Хідео Кодзима, якого багато хто називає генієм ігрової індустрії, знову привернув увагу своїми ексцентричними ідеями. В одному зі своїх нещодавніх інтерв’ю він заявив, що мріє створювати ігри, які залишаться актуальними не лише для людей, а й для інопланетних цивілізацій.

Що ще відомо

Кодзима бачить свої проекти як витвори мистецтва, порівнюючи їх з картинами або фільмами, які можуть стати культурною спадщиною і залишатися значущими через століття.

«Якщо я створю щось справді визначне, навіть прибульці можуть через сто років оцінити це і сказати: «Це приголомшливо», — сказав розробник.

Ці слова лише зміцнюють його образ як творця із нестандартним підходом до відеоігор. Вже багато років Хідео Кодзима прославився своїми нестандартними проектами, як, наприклад, Death Stranding, яка зібрала безліч відгуків за оригінальність і глибоку філософію.

Кодзима часто наголошує, що ігри – це не просто розвага, а повноцінне мистецтво. Він прагне того, щоб його роботи залишалися вічними і могли бути переосмислені та оцінені новими поколіннями. Подібні заяви лише посилюють репутацію Кодзими як одного з найінноваційних та ексцентричних гейм-дизайнерів нашого часу.

Екстравагантні висловлювання Кодзими продовжують підтримувати його статус як одного з найнезвичайніших творців ігрової індустрії. Багато шанувальників вже всерйоз вважають його генієм, а його амбітні ідеї про «вічні ігри» додають ще більше міфів до його вже легендарної кар’єри.

Скарбик Павло

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.

Опублікував
Скарбик Павло
Tags: Ігри
  • Останні записи

    Для WhatsApp вийшло оновлення із функцією синхронізації контактів

    WhatsApp представляє нову функцію, яка дозволить вам легко додавати та керувати контактами на різних пристроях.…

    26.10.2024

    Режим «Не турбувати» стане ще зручнішим у Android 16

    Хоча Android 15 тільки почала поширюватися, давно вже ведеться робота над наступним великим оновленням системи та новою…

    26.10.2024

    Apple може випустити iPhone SE 4 швидше, ніж прогнозували

    Чутки про вихід нового iPhone SE 4 набирають обертів і, згідно з останніми даними, його…

    26.10.2024

    Google відстежує локацію користувача смартфона на Android

    Дослідження Cybernews показало, що Android-смартфони регулярно надсилають купу особистих даних — електронну пошту, номер телефону,…

    26.10.2024

    Чіпи Google Tensor продовжать відставати від Apple, Qualcomm та MediaTek

    Схоже, що Google знову готується до того, щоб його нові процесори для смартфонів не встигали…

    26.10.2024

    П’ять несподіваних характеристик смартфона, що впливають на якість фотографій

    Вже всім зрозуміло, що кількість мегапікселів не визначає якість фото. Головне — це розмір сенсора.…

    26.10.2024