Apple готується до анонсу нових Mac без масштабного заходу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Після того, як минулого тижня Apple оголосила про випуск нового iPad mini за допомогою прес-релізу, компанія планує представити нові моделі Mac цього місяця. У міру того, як запаси Apple Store знижуються, очікуються оновлення для MacBook Pro, iMac, Mac mini та інших пристроїв.

Реклама

Згідно з інформацією від Марка Гурмана з Bloomberg, Apple не проводитиме «повномасштабний захід, подібний до презентації iPhone» для нових Mac. Натомість, за очікуваннями Гурмана, компанія вибере «орієнтований на онлайн» захід, при цьому пресі все ж таки будуть надані можливості для практичного ознайомлення з новинками.

«Я не бачив жодних доказів того, що Apple проведе повномасштабний захід, подібний до презентації iPhone, у своїй штаб-квартирі за участю преси. Натомість я очікую, що анонс буде орієнтований на онлайн із можливостями для преси ознайомитися з пристроями […]», — зазначив Гурман.

Минулого жовтня Apple оголосила про захід 24 жовтня, а сама презентація відбулася 30 жовтня. Це дозволяє припустити, що анонс онлайн-івента для Mac на базі M4 може статися днями. Раніше Гурман повідомляв, що нові Mac на M4 можуть бути випущені 1 листопада.

Очікування від нових Mac

За даними інсайдерів, Apple готує оновлення для низки своїх комп’ютерів, включаючи MacBook Pro, iMac та Mac mini. Очікується, що нові моделі будуть оснащені процесорами M4, забезпечуючи покращену продуктивність та енергоефективність.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ