Новини України та Світу

Meta працює над функцією запам’ятовування окремих деталей із діалогів користувача

Share
Час читання: < 1 хв.

Meta в даний час розробляє нову функцію, яка наділить WhatsApp здатністю запам’ятовувати деталі та дії користувача. WABetaInfo помітила нову пам’ять в останній бета-версії WhatsApp для Android (2.24.22.9).

Згідно з документами, ця функція надасть Meta AI можливість краще запам’ятовувати особливості спілкування та виключить необхідність повторного введення будь-якої інформації. В результаті користувачі отримають більш індивідуалізований досвід завдяки більш актуальним та спеціально підібраним відповідям. Це нововведення значно підвищить якість Meta AI як персонального помічника і кардинально покращить враження користувачів при взаємодії з чат-ботом.

Для користувачів WhatsApp, які зіткнулися з труднощами запам’ятовування ключових подій або термінів, а також бажаючих зберегти листування для подальшого перегляду, Meta AI націлена на розширення цієї функції. Користувачі зможуть вибирати, яку інформацію вони хочуть зберегти, і давати вказівки про те, що не слід зберігати, забезпечуючи тим самим контроль збереження даних. Однак, немає ясності щодо того, чи буде інформація, витягнута з WhatsApp, доступна на інших платформах, таких як Facebook або Instagram, у разі зв’язування облікових записів.

Зараз функція знаходиться на стадії розробки та доступна бета-тестерам, які використовують бета-версію WhatsApp для Android 2.24.22.9. Незважаючи на те, що нова можливість вже була помічена, інформації про те, коли вона стане доступною широкій аудиторії або про передбачувані терміни запуску, поки що немає.

Митник Михайло

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Meta
  • Останні записи

    Apple має два роки відставання від конкурентів у сфері штучного інтелекту

    Аналітик Марк Гурман поділився оцінкою, яку надають ШІ-платформі Apple Intelligence деякі співробітники компанії. Як виявилося,…

    22.10.2024

    Що таке USB 4, USB-C та інші роз’єми

    USB, скорочення від Universal Serial Bus, швидше за все, живить низку ваших домашніх гаджетів, смартфонів…

    22.10.2024

    У Google Chrome для Android з’явиться нова функція для запобігання викрадення

    Нещодавно на Android став доступним пакет технологій Google для захисту від крадіжки смартфона. У найближчому…

    22.10.2024

    Samsung Galaxy S25 та S25+ працюватимуть на чіпі Exynos замість Snapdragon

    Згідно з новими чутками, Samsung може випустити моделі Galaxy S25 та Galaxy S25+ на процесорі…

    22.10.2024

    Глава Apple пояснив, чому компанія не завжди першою впроваджує інновації

    Тім Кук, голова Apple, пояснив, чому компанія не завжди першою запроваджує інновації. У відповідь на…

    22.10.2024

    Apple усунула проблему випадкових перезавантажень на iPhone 16

    Разом з новими функціями Apple Intelligence, iOS 18.1 містить виправлення кількох поширених помилок, включаючи баг…

    21.10.2024