Vodafone представив користувачам нову безкоштовну послугу

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Це нововведення значно спрощує використання мобільного зв’язку, оскільки користувачі можуть автоматизувати процес поповнення балансу.

Реклама

Що відомо

Функція автопоповнення дозволяє забезпечити безперервну роботу номера, адже кошти для оплати мобільного тарифу списуватимуться автоматично та заздалегідь.

Налаштувати її можна у My Vodafone. Для цього потрібно зробити всього 2 кроки:

  1. Вибрати свій номер телефону або номер близьких, які вже додані в програму,
  2. Ввести дані банківської картки, з якою здійснюватимуться регулярні платежі.

Такою послугою можуть скористатися:

  • Контрактні клієнти можуть налаштувати автоплатеж згідно з рахунком за місяць. Це означає, що сума за використані послуги автоматично списуватиметься щомісяця, як тільки буде сформовано рахунок.
  • Абоненти передплаченої форми зв’язку можуть обрати один із двох варіантів: поповнення за вартістю тарифного плану або на фіксовану суму.

У першому випадку сума списуватиметься автоматично за день до дати оплати тарифу відповідно до його вартості. У другому варіанті користувач може встановити фіксовану дату для списання коштів, наприклад, щомісяця 5 числа.

«Одного разу налаштувавши автопоповнення, користувач може забути про рутинні дії щодо поповнення рахунку. My Vodafone автоматично подбає про оплату у вказаний час. Якщо ж необхідність автопоповнення зникає, його можна вимкнути будь-якої миті через налаштування», — зазначили у мобільного оператора.

Подбайте про близьких

Функція автопоповнення особливо зручна для тих, хто бажає піклуватися про рахунки рідних. Наприклад, можна налаштувати автоплатіж для близьких людей, щоб вони залишалися на зв’язку. Це виключає ризик, що вони залишаться без мобільного зв’язку через несвоєчасну оплату.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ