Apple готує окуляри та AirPods із вбудованими камерами

ЗАРАЗ ЧИТАЮТЬ

Час читання: < 1 хв.

Apple готує кілька справді цікавих продуктів, про що повідомляє Марк Гурман із Bloomberg. Він згадує компактні розумні окуляри, а також AirPods із камерами, які не з’являться щонайменше до 2027 року, якщо взагалі з’являться.

Реклама

Що ще відомо

Згідно зі звітом, Apple хоче врятувати частину своїх багатомільярдних інвестицій у НДДКР у галузі візуального інтелекту Apple Vision Pro, впроваджуючи цю технологію у більшу кількість продуктів. Частково це використовується в системі штучного інтелекту iPhone 16, а наступним кроком Apple, як повідомляється, є впровадження цього у форм-фактор окулярів.

Окуляри не будуть повноцінними окулярами доповненої реальності з дисплеями, а скоріше розумними окулярами з вбудованими камерами, динаміками та мікрофонами – схожими на окуляри Ray Ban від Meta, які стали досить популярними. Meta продає ці очки всього за 300 доларів, хоча ви можете вибрати і дорожчі оправи.

Крім того, компанія планує AirPods з камерами. Як це працюватиме незрозуміло, але інсайдер запевняє, що Apple все ще експериментує.

Реклама

Вас також можуть зацікавити новини:

Не пропустіть

СВІЖІ НОВИНИ